Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小堅

[新品消息] 壽屋D-STYLE一覽表

我都覺得壽屋D OG模型分色同可動開始進步緊,唔駛好似第一盒曉擊霸/異變三式咁....:71:
不過Q版既可動性......所以隻斷空我等ES合O金個隻算了....:56:
我都覺得壽屋D OG模型分色同可動開始進步緊,唔駛好似第一盒曉擊霸/異變三式咁....
不過Q版既可動性... ...
天威勇士 發表於 27-7-2011 01:43 PM

隻斷空我一出,個個都媽佢...
合唔到體都唔緊要...
偷膠都算啦...
不過佢偷既位真係好明顯下...
我都覺得壽屋D OG模型分色同可動開始進步緊,唔駛好似第一盒曉擊霸/異變三式咁....
不過Q版既可動性... ...
天威勇士 發表於 27-7-2011 13:43

模型同合金係兩回事喎,價錢都差好遠啦:67:
隻斷空我一出,個個都媽佢...
合唔到體都唔緊要...
偷膠都算啦...
不過佢偷既位真係好明顯下...
小堅 發表於 27-7-2011 01:49 PM

所以我完全無視........:67:
模型同合金係兩回事喎,價錢都差好遠啦
verywai 發表於 27-7-2011 01:51 PM

我都明既,不過雖然話係模型,始終都想要返D可動性.......:67:
我都明既,不過雖然話係模型,始終都想要返D可動性.......
天威勇士 發表於 27-7-2011 08:31 PM

Q版既好難做到呢樣...
除非自己改裝...
撞鬼咯  隻GGG中到不能再中∼∼ 窮玩家大破財∼∼:79:
撞鬼咯  隻GGG中到不能再中∼∼ 窮玩家大破財∼∼
A66 發表於 28-7-2011 09:36 AM

唔係太貴...
2500YEN...
壽屋既模型應該未要加價住...
中唔少...
ggg x 2
i think the D-style GGG can be used as an example
for ES chogokin to make a SD GGG. scale is almost
identical as well.
i think the D-style GGG can be used as an example
for ES chogokin to make a SD GGG. scale is almost ...
flash 發表於 28-7-2011 03:51 PM

可惜ES唔知佢出唔出...
我等隻天威等到頸都長...
多謝大大資訊分享