Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] S.H.Figuart - ClayDoll Dopant 之 「女人還是化妝好!」

我都未得閒去攞, 攞左都會第一時間幫佢畫眼線~~大大的相很漂亮
anfernee217 發表於 27-7-2011 08:40 AM

Thanks for the support anfernee217 大大! 你都快些去攞啦~

全家都係隻貓變左Dopant型好多
marco0428 發表於 27-7-2011 08:52 AM

絕對認同!:71: 可惜個價太高追不了。看來要很幸運才可平價或正常價入手了:79:
Thanks for the support as well as adding marks, DMS bro~
Megahouse version looks a lot better ...
fktuen 發表於 27-7-2011 12:11 PM

In my elder brother's display cabinet now............ :(
哈哈, 好鍾樓主個TOPIC 名 :x

樓主隻CLAY DOLL 面相靚好多 :)
我好認同大大所講嘅女人仲系化妝好呢句,完全系呢只DOPANT度體現曬出嚟.
畫咗眼線在鏡頭下似乎靚咗~~~THX fktuen 兄好帖分享~~~
Somebody_Ex 發表於 27-7-2011 09:04 AM

多謝some兄支持~ :77:
看來Some兄對這只 Clay Doll 好大怨氣喎~ :Q
說實話, 若不替 Clay Doll 加工, 這隻SHF真的很不濟! :angry:
fktuen 兄~ 強帖~ 讚呀...
戰將 發表於 27-7-2011 09:43 AM

戰將兄過獎了!這隻不用高追呢,現貨仲平過訂價 :78:

好怕佢個蓮蓬胸...........
dragonman 發表於 27-7-2011 09:50 AM

同意,我對之也不喜愛:67:

造型真係唔錯
不過限定就真係唔太值
siu_jimmy 發表於 27-7-2011 09:56 AM

配件少叫人十分失望:38:
支持!!
S.H.Figuarts Claydoll造型冇問題,只係比眼珠累死,
如果好似官圖咁就好~
大大把整個都救回來了:71:
我都畫緊眼線....
takeshi 發表於 27-7-2011 09:47 AM

響兄畫完眼線後可讓我看看嗎?:D

同意響兄對 Clay Doll 面部的說法。我那只是連嘴唇也油 Meh 了:no:
全塊面只得金色眼珠是可取…:67:
感謝好帖分享
一舉鯨濤快哉風 發表於 27-7-2011 10:01 AM

謝一兄支持! 近來很少見一兄的分享, 我是你 fans, 正耐心地期代你的分享呢! :35:
fktuen兄既帖不嬲都有返咁上下,今次都不例外,讚:71:
哈哈, 好鍾樓主個TOPIC 名 ...
insomniac 發表於 27-7-2011 02:42 PM

整完唔可以俾老虎見到羅,唔係又會俾人話我有暗寸嫌疑~ :68:
我好認同大大所講嘅女人仲系化妝好呢句,完全系呢只DOPANT度體現曬出嚟.
山吹老師 發表於 27-7-2011 06:19 PM

我都係咁話,況且現在個個都化妝,唔化或者唔識化真係好突出!:shy:
支持!!....
Lobo 發表於 28-7-2011 01:23 AM

謝 Lobo 兄支持~~ :77:

大大把整個都救回來了
big9kan 發表於 28-7-2011 01:27 AM

謝謝big9kan大大支持,小弟 PS 仲有排向大大學習呢~ :77:
fktuen兄既帖不嬲都有返咁上下,今次都不例外,讚
timothy276217 發表於 28-7-2011 02:25 AM

多謝 Tim兄支持,希望工作,玩具,家庭,及朋有都可平衡一些。
真心想幫所有玩具來個 report~ :$
希望有時間啦,不過會好慢呢.... :DD