Toysdaily 玩具日報

樓主: gundamrx782

[玩具報告] TFC exgraver

我唔係貼晒出黎啦咩??
gundamrx782 發表於 26-7-2011 11:15 PM

哈哈,gundamrx782兄,你確實已貼了變左右臂的相(最尾那幅)
但可能你橫放左隻手,所以好似變左做剷泥車,36韜兄便看不出了,
:(其實我第一眼都看不出的...
anyway,這隻真係佳品,我都仲等緊收貨,
見到你的相,覺得真係無入錯,
很難想象6合1後的巨大法.....應該係至今最大的TF.....真係唔知收係邊
大大可否pm告知邊度入手呀
我都想知邊度入手, 可否pm告知?thx:52:
quite plastic....but it looks really big!
趁未被移板先一推,
這東東未合體根本毫無吸引力...
大大可否pm告知邊度入手呀
i have pre-ordered it but still not receive......:63:
我果隻到左,不過要星期六先得閒拎
希望快D齊六隻啦!
哈哈,gundamrx782兄,你確實已貼了變左右臂的相(最尾那幅)
但可能你橫放左隻手,所以好似變左做剷泥車,36韜 ...
大ken 發表於 27-7-2011 09:06 AM

老外計算過合體後大約14"~16"
我果隻到左,不過要星期六先得閒拎
希望快D齊六隻啦!
leawong 發表於 27-7-2011 02:23 PM

有排等,現在才第一隻:38:
據聞第6隻要下年4月.....
老外計算過合體後大約14"~16"
tommy2leung 發表於 27-7-2011 02:35 PM

呵呵,一隻Marvel的Sentinel 的高度,超壯闊
趁未被移板先一推,
這東東未合體根本毫無吸引力...
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 10:37 AM

但為了”六神合体”這偉業,缺一不可呢。
而相比舊版已進步不小,
加上如有ching加以上色,舊化等,應該都有睇頭
好大隻,但都係頂唔住兩條車胎的變形設計,都係買maketoy版算。
但為了”六神合体”這偉業,缺一不可呢。
而相比舊版已進步不小,
加上如有ching加以上色,舊化等,應該 ...
大ken 發表於 27-7-2011 03:06 PM

咁如果好唔過G1咁就真係死X得...
<六神合体這偉業>...這七個字已經是很充份的理由呢!!
咁如果好唔過G1咁就真係死X得...
...這七個字已經是很充份的理由呢!!
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 03:46 PM

Yes,Yes!
開頭只見到這東東,再看看個價,是不會有買佢的慾望,
但看到他和其他兄弟擬似合体圖......
所有買唔到天火文,Jetwing的慾念全爆出來:*