Toysdaily 玩具日報

查看: 9267|回復: 15

[分享討論] 唔掂由至可,一掂搞出禍~~~~~~~shf入坑

一向只一心玩合金同,卡食老變,不過呢期大帝又未到貨,老變movie又唔合口味~~~~

跟手前日行in's見到隻kiva個價插插地,之前見d大大d shf相幾正,諗住入隻奀奀地玩下止下

玩具癮....點知...中晒毒....發覺shf 勁好玩.......點扭都得又唔洗就住就住玩......呢兩日咁就

買落左一堆.......雖然呢幾隻都唔係好貴.....但係都幾甘下......黎緊仲有d角色想追返....之後

仲有一堆新shf黎緊出..諗起都......:((不過我只買主要角色,唔買bad guy) :70: 附兩張戢利吅圖..不喜物插~~:shy:

所以話 BANDAI 點解係咁推新拉打同時 IGNORE 舊拉打真係有原因
GOOD!!入到好!!!!快D玩埋限定XDXDXD
我呢幾日都搵緊d啱價限定.....不過而家糧尾出~~~~~~~~:30:
買到衫都無得著:50:...........
買到衫都無得著...........
timothy276217 發表於 26-7-2011 01:40 AM

我有衫著~~~褲都有~~~~~~~~:35:
cj而家揾到既都應該幾貴下:@
不過玩得開心就得喇~

所以話 BANDAI 點解係咁推新拉打同時 IGNORE 舊拉打真係有原因
玩具 發表於 26-7-2011 01:26 AM

新一號都出得幾好呀~
或者笨大想條line(shf)出得成熟d先返出舊拉打呢:)
cj而家揾到既都應該幾貴下
不過玩得開心就得喇~

新一號都出得幾好呀~
或者笨大想條line(shf ...
攝影_基 發表於 26-7-2011 01:43 AM

好似誤會左我意思
不過算啦

因為早期 SHF 咩幽汽呀 THE FIRST 呀 HOPPER 兄弟果堆真係算_數了 !
恭喜樓主入坑!我當年都係「入呢幾隻算啦」到而家成屋都係....

好似誤會左我意思
不過算啦

因為早期 SHF 咩幽汽呀 THE FIRST 呀 HOPPER 兄弟果堆真係算_數了 !
玩具 發表於 26-7-2011 01:52 AM

我都唔係好明大大既意思 :(
恭喜大大入坑陪我地!!:) ,入下入下,你會慢慢追回之前既款式.............:x ,

SHF真係唔錯,如果唔係入左SIC呢個坑我都會跌入去...
朋友, 路還長著~XD~~~
師兄都入咗唔少好嘢。
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
我好想要隻限定人紅眼古加不過一睇個價真係落唔到手:70: