Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Medicom 拉打再販討論處

唔係架,新玩法好似可以嚮大場留24小時至飛過去架
我地又睇下老師係呢24小時內可以有幾多人回, ...
Oldcat 發表於 23-7-2011 22:24

你唔好又 put me on the table la  :69:
做吓效果姐,犯法呀
O暈 發表於 23-7-2011 22:29

我成日比人針對,而家有陰影    :30:
你唔好又 put me on the table la
布魯士 發表於 23-7-2011 10:32 PM

No la 老師唔覺氣氛十分和諧咩:p
我哋放鬆D傾下呢個再版 next 1:71:
心態。決定境界••••:p
Bought the new one too..... Inflation is horrible, I bought the old one at 9xx only in the past !!!
RRAAYY 發表於 23-7-2011 10:17 PM

pre-order was only 78x in the past (rate was 100yen : hk$7.3) :blame:
當年0係超人訂到貨$880~真係乜都貴曬~~
當年0係超人訂到貨$880~真係乜都貴曬~~
peoplehen 發表於 24-7-2011 00:43

貴左一倍有多:44:
好想買但又好驚佢自動脫皮....
仲未有沙龍相睇既:?等咗好耐啦:unhappy:
我都係今日入手:34:
真羡慕各位~:79:
貴左一倍有多
布魯士 發表於 24-7-2011 01:23 AM

係差唔多一倍

好想買但又好驚佢自動脫皮....
neweasonlss 發表於 24-7-2011 02:24 AM

CHING 我當時12"DISPLAY箱恭逄到現在...還算可以,
不過差唔多半年一次皮水.值得架.
因為這是最正的NEXT(我覺得)
回復 1# 布魯士

今日收工去睇下先∼多謝師兄提供∼
係差唔多一倍

CHING 我當時12"DISPLAY箱恭逄到現在...還算可以,
不過差唔多半年一次皮水.值得架 ...
Uegil 發表於 24-7-2011 03:55 AM

皮水?師兄請問你用那一款皮水呀:77:
用了多長時間,那裡有售?可以分享下嗎?
14鱼咁贵,如果ht平平地咁出拉打就好咯......唉
Ha, I collected this one also, but the head seems so small ~~
Anyway, wish it will last longer la ~~
:)