Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 大阪自由喪行 (photos and bought items completed)

睇完當去左 :DD:63::unhappy:
其實梅田既Mandrake 多好多野,又有life show 同cosplay,有個職員扮涼宮都好索下!
Panzer 發表於 23-7-2011 04:15 PM

小弟去梅田那天下大雨, 同太太無晒心機, 找不到梅田那間 (問過幾個日本人也找不到, 所在處隱蔽嗎?) ....... :79:
小弟去梅田那天下大雨, 同太太無晒心機, 找不到梅田那間 (問過幾個日本人也找不到, 所在處隱蔽嗎?) ... ...
roystoy 發表於 23-7-2011 05:13 PM

幾隱蔽,係Hep Five兩個街口外,一條橫街商店街內。不過唔難搵,都係仔望到先。:26:
睇完當去左
cwpp 發表於 23-7-2011 04:50 PM

結果都係冇去嗎?關西完全安全喎!
幾隱蔽,係Hep Five兩個街口外,一條橫街商店街內。不過唔難搵,都係仔望到先。
Panzer 發表於 23-7-2011 06:10 PM

橫街商店街?  :50:
小弟記得手執官方地圖有行過2-3條, 晤知係未開 (10 -11點幾) 定真係找不到......樓主有相睇下嗎? thx! :77:
頭像被屏蔽
橫街商店街?   
小弟記得手執官方地圖有行過2-3條, 晤知係未開 (10 -11點幾) 定真係找不到......樓 ...
roystoy 發表於 23-7-2011 18:22

果條叫阪急東通商店街如果地面唔知點行你可以在地下街睇指示係"阪急東通商店街"個出口上去, 條街有好多食店只要你見到魚心及餃子王將再向前行便見到間mandarake 係sega 機舖樓上同埋所有分店都係開 12:00  :77:
結果都係冇去嗎?關西完全安全喎!
Panzer 發表於 23-7-2011 06:11 PM

Good to hear that. Enjoy :)~                       
Tiger insisted to go someone else instead, sigh ~~
My trip to bangkok will be 26-29 Jul....
果條叫阪急東通商店街如果地面唔知點行你可以在地下街睇指示係"阪急東通商店街"個出口上去, 條街有好多 ...
bbf1125 發表於 23-7-2011 08:02 PM

謝謝bbf兄; :77:
原來開12點, 搜料不足之過, 失敗...... :26:
我都見到,我都懷疑係米同一間,不過第一晚食咗,唔想重複,它就在mandrake 向shinsaibashiy方向 ...
Panzer 發表於 23-7-2011 16:20

仲有下次可以試下有間蛋包飯專門店叫 ホムの樹, d 蛋包飯真係超好食 :handshake:, 我每次去大阪必定會食, 係JR大阪站對面果間YODOBASHI 頂樓, HIP FIVE 頂樓及梅田地下街都有分店o
果條叫阪急東通商店街如果地面唔知點行你可以在地下街睇指示係"阪急東通商店街"個出口上去, 條街有好多 ...
bbf1125 發表於 23-7-2011 08:02 PM

Exactly correct, thanks bro!
仲有下次可以試下有間蛋包飯專門店叫 ホムの樹, d 蛋包飯真係超好食 , 我 ...
bbf1125 發表於 23-7-2011 08:13 PM

Only tried Hokhiddo Ramen at Yodobashi.:(

好多菜呀,有無做特價呢
好多菜呀,有無做特價呢
benbenben4213 發表於 24-7-2011 12:48 PM

Retail prce.:(
七星俠遊大阪:73:我都好想去呀:63:蟹老闆掃左的咩好野番黎:58: