Toysdaily 玩具日報

查看: 11707|回復: 13

[分享討論] 玩爛左EX GETTER 2隻腳 求救><

點算有冇人救我啊>< 我又蚊唔返另一邊出黎 就算痴到我都驚唔穩陣!

有冇人可以幫幫手啊好心痛啊:(((
唔該大佬們丫: (
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
如果那個斷件是塑膠的話,可用小型電鑽(搞手辦那些)鑽進去,然後把斷件抽出來。
如果那個斷件是塑膠的話,可用小型電鑽(搞手辦那些)鑽進去,然後把斷件抽出來。
gazza1211 發表於 23-7-2011 01:28 AM

之後再點接駁返?
之後再點接駁返?
damn 發表於 23-7-2011 02:25 AM

斷了就是斷了,駁唔返啦,AA膠都沒用,大腿這些位置都是受力位。最多粗粗地找一條粗幼差不多的鐵釘或膠枝頂住先。
斷了就是斷了,駁唔返啦,AA膠都沒用,大腿這些位置都是受力位。最多粗粗地找一條粗幼差不多的 ...
gazza1211 發表於 23-7-2011 02:33 AM

其實果個係大比下的位 都唔係成日轉
不過如果要鐵釘或膠枝 點樣可以固定? 要鑽穿多少少再放入長既鐵釘或膠枝?
點解會咁化學&#22021;:@
"鐵釘或膠枝 點樣可以固定? 要鑽穿多少少再放入長既鐵釘或膠枝?"
You can 鑽 a hole in each side of the broken pieces. Put a 鐵枝 inside as support to connect the 2 pieces and stick with AA膠.
But I don't know if it is ok, if the body is too heavy.
好難救的,你起碼要有架生度度枝蕊直徑,之後再搵替代品呀。:36:
影多幾幅相PM比我啦! 我認識一個玩具修理專家, 可能幫到你.:58:
Your one is repainted version.
It is not so old, why is it so fragile.
BTW, that part looks plastic to me.
I would try to use a clamp to pull the broken part out. Then I will use some screw like those used in Studio Half Eyes to re connect the broken parts together. Finally, I will add AA in between them.
頭像被屏蔽