Toysdaily 玩具日報

查看: 10888|回復: 34

[玩具攝影] [Headplay] 疑似 clint eastwood & sean connery

玩唔到排晒隊嘅貴價限定,
唯有玩草根式嘅平民自組,
都係一樣咁Happy!!

Headplay - Country for old man 1

疑似 Clint Eastwood, 老漢有火,  
個人覺得呢個頭可以講係Headplay最強頭雕,
無論上色幾差都掩蓋唔到雕工嘅光芒,
最好係賣舊幾水又唔洗排隊, 真係正!!!
睇相..

眼神殺氣流露!!!

買咗2個頭, 遲d幫佢hair cut戴番頂帽先! Hehee
Gorgeous!!

Sean Connery?
Headplay - Country for old man 2

疑似 Sean Connery, 老漢無火,
呢個都雕工都OK, 不過表情差d
眼神有d柔弱, 形似而神稍欠, (另一個 version 就神似而形稍欠)
拎呢做Henry Jones 都OK, 可惜搵唔到眼鏡....

睇相..

(已經無晒body了, 呢個body都係d 蛋散body, hottoys快d出body啦唔該)
好得喎!下週去昅昅:handshake:
Head Play 呢幾隻頭雕都真係好高水準,以我自己計完全收費有餘.
兩個老o野 :71:

兩個好o野 :shiny:
今日去睇過現貨,Eastwood 確係好得,可惜自己無一個想組嘅型像,所以無入。

Connery好似師兄咁著正係正,但光頭look乜都無的話,唔能夠令小弟覺得佢係sean....

所以最後兩款都無入手。
真係掂喎!!!!! 呢兩個Headplay頭雕!!! 睇完你啲相都好想入手, Sean Connery個眼鏡好正!! 邊到有售?? "街旺"揾唔到.....兩個套衫都唔錯,好嚫!! 兩個figure整體感覺良好,係玩自組先有呢份成功感!!

樓主真係自姐得好好~謝分享~呢兩個係近期headplay既佳作! 但跟住出個批有d就好嚇人...
Eastwood 好得

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Thanks All!! :77:

自組有自組好玩,
不過好難跟足Movie,
有時差少少就係差少少...

眼鏡其實係1:8, 唔記得幾時bid,  

有1:6, 不過成日見唔到

其實仲有想搵呢set

如果邊位大大見邊度有唔該單聲!!

Thanks!!
請問師兄個sean connery係Ver.1 定 係Ver.2 呀? 同眼鏡係邊度搵到呢? 萬分感激!

回復 1# joo200456789
好似喎!有D想自組玩下!
looks very good~~
請問師兄個sean connery係Ver.1 定 係Ver.2 呀? 同眼鏡係邊度搵到呢? 萬分感激!

回復  joo200456789
kc53 發表於 23-7-2011 01:14 AM

喺賣figure d 場好易搵到

上邊嗰個係ver 1呢個係ver 2