Toysdaily 玩具日報

查看: 6112|回復: 17

[個人收藏] [價$帖] 疊疊貓, 四葉及貓神的小劇場

先報價。信鵝一扭, 每套14x。 :64:

盒圖:

呢張帖最難係呢野啦: (想睇高難度可看此帖:  http://toysdaily.com/discuz/thread-159788-1-1.html   )

OK, 劇場時間, 比少少想像空間大家, 唔落CAPTION了: (有興趣的話大家可以作個估仔:57: )

貓神平時係屋企就係咁架啦....

多謝收看~~

:64:

OT一下,小弟見到覺吸引,今日特登出MK揾。

不過無pm問人,所以由雞旺開始,都行左唔少鋪至揾到。

過程中幾享受,唔錯。:71:

:43:
thx 正想知~~~~~~~~~~~ :$
which Floor
??
24/7/11 已更新, 報價變分享.:64:
四葉真百搭...............
猫神眾出沒注意 :)
要講價錢既話 不得不說...
早兩個月買時...同一間鋪 魚2找2=-='
依家已經加左咁多...

好,玩下先

2015年,貓女女已經差不多7歲

有一日,在家中發現了三隻小貓........

貓女女:「點解有 3 隻貓貓既,唔通 DADDY 送俾我既」

貓女女:「原來唔止 3 隻,等我數下先。1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,嘩,有 14 隻喎」

貓女女:「快D圍好,我有 PARTY MIX 食,一個一個黎,唔準爭架」

「好,食完小食要做運動,一個跟一個,大肥行先,向前行啦。」   

「E,原來爸爸係前面,快 D 爬上去,壓扁佢」

貓神:「你地唔好再上黎啦,無地方訓嘞」

「叫住都仲係要黎架喎,信唔信我起身走嘞」

貓女女:「爸爸唔好嬲,多謝你送咁多隻貓貓俾我,鍚哂你,我最鍾意就係爸爸嘞,啜啜:love: 」

貓神:「我最錫都係女女你喎,只要妳開心,健康快樂咁成長,DADDY 就乜都唔嬲嘞」

<完>
hahaha∼∼∼一日多左 2、3個疊疊貓 post∼∼∼

毒到人真係好∼∼:43:

btw∼∼∼同四葉一齊影真係襯∼
好,玩下先
貓女女:「點解有 ...
benbenben4213 發表於 24-7-2011 01:52 AM

Ben大好野!

好溫馨!

雖然唔夠搞笑,但相信好快有爆笑ver出現,代貓女女多謝benben大大"乖女ize"佢~ :64:
好,玩下先

貓女女:「點解有 ...
benbenben4213 發表於 24-7-2011 01:52 AM

:71::71:

原來貓貓個女係四葉妹妹 :58:
hahaha∼∼∼一日多左 2、3個疊疊貓 post∼∼∼

毒到人真係好∼∼

btw∼∼∼同四葉一齊影真係襯∼ ...
kaiserfrog19 發表於 24-7-2011 02:09 AM

謝十卜,小弟真係睇完大大個post出mk&#25598;架,不過開頭估唔到係平時常去&#22021;地方....
原來貓貓個女係四葉妹妹
BlackAce 發表於 24-7-2011 07:54 AM

近期貓女開始頭髮長,貓媽成日幫佢玩四"bean"。

加埋成日四處拱唔識死,都有六成似。
    :71:
近期貓女開始頭髮長,貓媽成日幫佢玩四"bean"。

加埋成日四處拱唔識死,都有六成似。
catcat 發表於 24-7-2011 08:01 AM

最緊要似四葉妹咁, 成日都開開心心! :)