Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Xbox 360 Kinect Star War 限定版

Star War 特別版 Xbox 360 Kinect 套裝正式公式, 套裝包括首個白色Kinect, R2-D2 圖案主機, C-3PO金色手掣, 以及Kinect Star War 遊戲, 讓你全身投入星戰世界, 化身最強絕地武士!
嘩哈哈 ... 我真心覺得 好正, 不過我已經有 2 部 360 :69:
嘩哈哈 ... 我真心覺得 好正, 不過我已經有 2 部 360
Vince 發表於 22-7-2011 13:56

我真係唔識欣賞 :(
我真係唔識欣賞
bbf1125 發表於 22-7-2011 02:00 PM

簡約既設計帶出 xbox360 既 流扉形機身, 再加上用上 cyber 既花文顯現出 次世代遊戲的風格. 配埋 白色 既 kinect 放係 客廳 簡值 可以話走上 本世紀潮物之選 ...

唔得 la ... 我作唔到落去 la ... 你地 接力 la ... :help:
btw ... 原來 開機 會有 R2D2 既 聲 ...
http://www.youtube.com/watch?v=C ... ure=player_embedded
簡約既設計帶出 xbox360 既 流扉形機身, 再加上用上 cyber 既花文顯現出 次世代遊戲的風格. 配埋 白色  ...
Vince 發表於 22-7-2011 14:47

我覺得你有潛質去做寫稿 :66:
我覺得你有潛質去做寫稿
bbf1125 發表於 22-7-2011 04:25 PM

不能同意更多~~~~~:66:
有d嘔:54:
我要darkVader ver.
the game looks horrible.

But the sound of the console is awesome.