Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.73~~~混合聯組~~~OOO Tamashii Combo + Ankh Stand Set

Part1: Tamashii Combo對於我嚟講,敗筆之處莫過於配件少......如果配得momo變化嘅劍,或魂&#125 ...
pein 發表於 22-7-2011 10:19 AM
同意 Tamashii 配件真係太少~~~笨大捉正玩家心態~~~會場限定真係唔憂賣唔去~~~:(
Ankh 確係好玩啲~~~:D
洗唔洗咁快?正
聶風 發表於 22-7-2011 10:21 AM
唔算快啦聶風兄~~~:DD 多謝支持~~~:)
十卜some大:)
隻手我都未同佢影相呢:(...
some大好post必頂......:71:
:67:终於這盒冇劍........:sad:some大你咁多劍比把劍我........:57:
SUPPORTSUPPORT!!! GOOD POSTALWAYS
十ト
Ankh真係玩落都幾好玩
saga522 發表於 22-7-2011 10:58 AM
THX saga 兄支持~~~:)

唔知直踩上去有冇現貨呢?
msz006_ver.ka 發表於 22-7-2011 11:46 AM
已 PM ~~~希望你可以順利入手~~~~:77:
我2個都入左@@:59:
十卜some大
隻手我都未同佢影相呢...
timothy276217 發表於 22-7-2011 12:38 PM
THX timothy 兄支持~~~~Ankh 比預期好玩咗啲~~~快啲幫佢影相啦~~~:D
some大好post必頂......
终於這盒冇劍........some大你咁多劍比把劍我........
wing0boy 發表於 22-7-2011 02:29 PM
我啱啱砌夠高達七劍~~~無多一把畀你呀 wingsir~~~請見諒~~~:he:
SUPPORTSUPPORT!!! GOOD POSTALWAYS
alex555 發表於 22-7-2011 03:03 PM
THX alex 555 兄支持~~~~:73:
我2個都入左@@
lingchung 發表於 22-7-2011 06:19 PM
師兄真是熱血啊~~~~~~~~:$
some 大post 搞到我吾想入tamashii combo...:80:
十卜some大:71:
我都會好快開來玩....:77:
雙重口味,一定支持:$
some 大post 搞到我吾想入tamashii combo...
怪物et 發表於 23-7-2011 12:50 AM
其實怪物兄如果對 OOO 素體啲黑膠色要求不大~~~呢隻都OK GE~~~:78: 我之所以有感而發係因為上次隻 birth 同全鳥系質素提升咗~~~對今次呢隻有啲要求啫~~~:DD
十卜some大
我都會好快開來玩....
virtualman 發表於 23-7-2011 01:25 AM
THX virtualman 兄支持~~~:) 呢隻除咗黑膠色外~~~其他大致都OK GE~~~~:DD
雙重口味,一定支持
F.S.飛煞 發表於 23-7-2011 01:25 AM
THX 飛兄支持~~~唔係重口咪就啦~~~~:shy:
完全覺得他媽死配件過少....:unhappy:
多加一柄毛毛劍真的很困難嗎? 這次我應該不會買...

手手價格的確貴了點, 但想到是重要角色, 買了3蛋俠沒理由不買他吧:DD
十卜some大~
隻手小弟都好想入,,但重未有時間出去帶佢番屋企:(