Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 2011 San Diego Comic Con 3.75" Movie New Avengers 必睇!!

關閉 [複製鏈接]
:shiny::shiny:正woh
只中movie soundwave!
ok..thx

另外想問呢隻 蜘蛛俠 係咩 version...

e家邊度有得賣同幾錢呀? thx ching!
wpy0411 發表於 23-7-2011 01:53 PM

呢隻好像是toybiz的6”,依加炒到好貴,好難找!
evac係......? 係電影會考慮既
回復 11# gumng

me too.............
嘩,,,我從未買過 3.75" 或者 6"

但係今次真係俾佢毒到...

我對 Hulk 蜘蛛俠 狼人 雷射眼 美國隊長 雷 ...
wpy0411 發表於 23-7-2011 12:34 PM

3.75"有平有貴,師兄覺得正果班9成9變炒貨,小心入坑!
師兄可以先睇睇http://hk.myblog.yahoo.com/
先決定入唔入?
出番多D 6''呀, 我鍾意玩6''多D......:63:
3.75"有平有貴,師兄覺得正果班9成9變炒貨,小心入坑!
師兄可以先睇睇
先決定入唔入?
gumng 發表於 23-7-2011 06:54 PM

師兄...個link冇野睇啵...
如果依家想番追一隻又靚仔...又扭得既 蜘蛛俠...
師兄會推介邊隻呀?
因為我見3.75蜘蛛俠有好多個版本wo...
6"唔知又玩幾多隻"特別版"呢?
師兄...個link冇野睇啵...
如果依家想番追一隻又靚仔...又扭得既 蜘蛛俠...
師兄會推介邊隻呀?
因為 ...
wpy0411 發表於 23-7-2011 07:13 PM

http://hk.myblog.yahoo.com/gum_5/index?l=f&id=32
再look look 啦!小弟的小小收藏!
如果要扭得的3.75"蜘蛛俠, 個人最鐘意上年sdcc果隻電影版,其他hasbro comic 版的3.75"無隻掂!
3.75"蜘蛛俠, TOYBIZ SHOWDOWN one is the best!!!!!!
ok..thx

另外想問呢隻 蜘蛛俠 係咩 version...

e家邊度有得賣同幾錢呀? thx ching!
wpy0411 發表於 23-7-2011 01:53 PM

依隻係SUPERPOSEBLE,
係可動同造型一流既 spiderman.......
我都係咁話
Andyccel 發表於 23-7-2011 03:31 PM

x3:oh:
最唔知佢地諗乜...
My road of Marvel Universe 3.75..............OMG!:70:
卡通文   斋枪同刀?  无手掌啦?