Toysdaily 玩具日報

查看: 6779|回復: 45

[玩具攝影] K ON一番獎2回目全SET入手確定~!!^^

大開心~^^先影相分享~~
遲些兒開玩再POST過~!^^

太強大了:help:膜拜一下樓主:35:期待開箱後的post
太強大了膜拜一下樓主期待開箱後的post
smallray 發表於 20-7-2011 03:30 PM
謝~^^~
但話說要吃炒價呢...^^"
嘩~~~~~精彩
佩服佩服:64:
:71:
不過我對個舞台同果5支咪比較有興趣:35:
烈士見参了...........:unhappy:
好佩服你有咁多MP........我愛K ON,但我仲有好多野愛,我好難可以訓晒身落去...:72:
嘩~~~~~精彩
佩服佩服
tommy2leung 發表於 20-7-2011 05:17 PM
過獎過獎~^^"
我怕遲些兒會找不到一套~所以才急買的~^^"
不過我對個舞台同果5支咪比較有興趣
機體 發表於 20-7-2011 06:31 PM
對呢~舞台好像比樂器SET更難找啊~^^"
烈士見参了...........
好佩服你有咁多MP........我愛K ON,但我仲有好多野愛,我好難可以訓 ...
天威勇士 發表於 20-7-2011 07:18 PM
對呢..這個月還有很多東西要買...(因訂了)
Griffon的幽幽子、Figma的黑貓、Goodsmile的偵探少女等...
但我最愛k-on呢~所以這月要迎接赤字了~><"
此套...我只入了Q版及舞台........正常身高的A賞只有放棄...因太金了....:56:
Griffon的幽幽子、Figma的黑貓、Goodsmile的偵探少女等...
但我 ...
mio_yui 發表於 21-7-2011 02:52 AM

大大都中好多東方野下...:love:
我想佢特別編妖夢再販...:no:
遲下仲有&#21682;夜出....我睇左大圖先再算....

奸笑的偵探少女如果你指夏洛的話可以放心了:36: 下個月先出

btw, 全set入手好壯觀:77:
此套...我只入了Q版及舞台........正常身高的A賞只有放棄...因太金了....
影武者 發表於 21-7-2011 04:50 AM
大大喜歡小唯嗎?^^
但單買身價很高呢..^^"(雖然一套亦不見得平^^")
入手原因是外傳造型實在太師啊~^^~
大大都中好多東方野下...
我想佢特別編妖夢再販...
遲下仲有&#21682;夜出....我睇左大圖先 ...
alan121 發表於 21-7-2011 06:06 AM
嗯~東方是喜歡的頭三位~^^
特別編妖夢再販我想有吧?^^(雖然不知是什麼時候..^^")
特別編雷米莉亞再販~(8月)惡霸之妹出別色了~妖夢大人氣多有啦~^^安心安心~^^~

原來偵探少女延期啊?@@"都沒留意呢...^^"
但8月出的比7月更多~到時候...^^"
嗯~東方是喜歡的頭三位~^^
特別編妖夢再販我想有吧?^^(雖然不知是什麼時候..^^")
特別編雷米莉亞再販~(8月)惡霸之妹出別色了~妖夢大人氣多有啦~^^安心安心~^^~

原來偵探少女延期啊?@@"都沒留意呢...^^"
但8月出的比7月更多~到時候...^^"
mio_yui 發表於 21-7-2011 09:24 AM

griffon成日都再販, 我相信無問題:36:
我唔鍾意2P 色:(.....

唔緊要的, 反正8月既又會delay去9月
但我 ...
mio_yui 發表於 21-7-2011 02:52 AM

中得griffon既東方 figure註定要你吐血,所以我克制自己,掂不得:p