Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 2011香港動漫電玩節 孩之寶載譽歸來

隻 SDCC 限定 Sentinel 冇人岩 ???  (d 隻反而最吸引我)
Vince 發表於子s 20-7-2011 03:07 PM

超岩......可惜無緣買到,唯有等普通版
仲想與舊的那隻Sentinel 來個左右門神的....
有無大大知道這SDCC限定與之後出的普通版有啥分別?
買tf買夠800送你一隻死貨:72:
6'' 只得雷神, 無其他嗱....... pass... :42:
不是吧.......
800元送你死貨一堆..........
又沒說有什麼新商品,點吸引人去?
送埋D垃圾..........
原本有點想去.........

考慮入去條件-->漫畫(沒什麼特別版要入去買=.=)--->TF玩具(看到這文...不用入去了)
再來是看lego有什麼了,要是沒~今年可以不用去~
等街外出的話平很多~

:(
回復 17# 大ken
普通版顏色唔同, 手臂大腿係銀色, 有1隻3.75 wolverine跟埋.
無咩吸引, 可以慳番...
那個文哥紙貨櫃.........想點呀.......暈~
回復  大ken
普通版顏色唔同, 手臂大腿係銀色, 有1隻3.75 wolverine跟埋.
Firewalker27 發表於 20-7-2011 11:25 PM

謝謝解釋,明白哂!
為左睇下有無平老變所以決定入場!
又無G1等身大G1像?
咁我去行灣仔好了,

BTW,謝Vince~
Boba Fett ! Boba Fett ! :shiny:
:77:而且剛在2011San Diego Comic Con(SDCC)亮相的特別版玩具亦會齊齊現身,粉絲們除可以在展覽區欣賞外,更可以在指定日子優先購買,定可滿足所有捧場客的需要。

一定支持!!
咁今年有無mighty muggs ? 我只想買mighty muggs...... :43:

We want this one very much!!
期實有冇人玩NERF?感覺呢款玩具只有外國人比較鐘意玩