Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SDCC 秘密鋼鐵人馬克四入手速拍 - P2加圖

恭喜布兄30號有得玩,期待佳作
Oldcat 發表於 20-7-2011 08:08

唔會post了:38:
我的都寄o左出来! 等等等。。。。:43:
我的都寄o左出来! 等等等。。。。
沉默是柑 發表於 20-7-2011 09:52 AM

咁快,~
沉默是柑 big big from Toysdaily oversea branch too?
mentioned item is limited product at U.S.Comic Con. numbers of Big Big ordered it sucessfully on Sideshow website. Congratulation
等大大影相分享~

HT好地地比人坐係屋企收貨咪好羅﹐係都要玩我地去排隊做SHOW﹐又要VIP去會場拎貨。
等大大影相分享~

HT好地地比人坐係屋企收貨咪好羅﹐係都要玩我地去排隊做SHOW﹐又要VIP去會場拎貨。
goodies 發表於 20-7-2011 12:41 PM

其實,好想知HT 有幾多貨比 s.s 賣........:52:.
回復 20# goodies

其實個SHOW無人迫你做架,你唔去大把人爭住去做呢....哈哈
很難得可以發第一手消息。因為還是上班時間,先偷拍一些。等下班再慢慢分享。
triton 發表於 20-7-2011 05:27 AM

個盒設計好簡單, 不過最主要都係個內容.
等樓主靚相.
這隻其實本身都無諗住入,不過排餐死唔買晒三隻好似好蝕咁,最多唔鍾意就放返出去,不過睇完張相隻色又好似做得幾好,又想要埋佢添......呢半年都差唔多入左十隻HT野,荷包開始有少少硬化添.....下半年真係要嚴選,唔可以隻隻都入
這隻其實本身都無諗住入,不過排餐死唔買晒三隻好似好蝕咁,最多唔鍾意就放返出去,不過睇完張相隻色又好似做得 ...
emilykls 發表於 20-7-2011 01:36 PM

真係唔錯~又要keep多隻IRONMAN 了~~~~~~:52:
回復 16# 布魯士
請恕小弟一時湖塗,大師你大人不記小人過
:sad:
請收回承命,從振figure 界剛強之氣:help:
配色跟War Machine類似,但是卻又不同.

上地台跟開啟所有的燈.

這是很久以前買給MK3的地台.結果MK3沒有收,一直到現在才派上用場.

回復  布魯士
請恕小弟一時湖塗,大師你大人不記小人過

請收回承命,從振figure 界剛強之氣
Oldcat 發表於 20-7-2011 14:45

經過shiine 大大同cat 大大連續侮辱, 我願跟大x金歸去,淡出td:56:
:71:支持~謝謝分享
這隻其實本身都無諗住入,不過排餐死唔買晒三隻好似好蝕咁,最多唔鍾意就放返出去,不過睇完張相隻色又好似做得 ...
emilykls 發表於 20-7-2011 01:36 PM

原本都預會放番出去.....

睇完D相都係"收回自用":43: