Toysdaily 玩具日報

查看: 5227|回復: 13

[其他] 而家苦主一澤都可以訂FIGMA了!!!!

而家旺角苦主一澤都可以訂魔法少女了!!!!曉美不論是figma還是粘土人,....但有冇人知邊處仲有figma版小圓訂!??:49: 如果訂唔到小圓,唔打算儲齊一set魔法少女....只等最愛的巴麻美figma版算...:)
2/F中間個間冇咩?
昨天星期一..冇開,唔知仲有冇,頂樓那間就沒得訂了
昨天星期一..冇開,唔知仲有冇,頂樓那間就沒得訂了
W900 發表於 19-7-2011 05:49 AM

果間嘢不嬲禮拜一唔開嫁嘛...

訂唔到就等現貨囉... 或者到時大把都唔定...

連一排無乜點賣Figma嘅孤交差都有得訂... 有啲暗湧...

另外... 「魔法少女」... 可以係「魔法少女奈葉」... 麻煩打清楚個名好啲喎... 或者「小圓」囉...

小櫻上
好可能佢見多人問有冇figma訂,是關小弟都試過問.
曉美已訂咗,唔知一扭訂要幾銀?
但感覺上一扭返figma比較慢.
我諗figma會有大貨返掛
粘土就難講...
btw, 你地講緊係咪2樓中間行手寫價錢牌果間:?
果間就...我諗多數截左訂啦...呢檔野截訂通常截得比較早...
我諗figma會有大貨返掛
粘土就難講...
btw, 你地講緊係咪2樓中間行手寫價錢牌果間
果間就...我諗多數截 ...
機體 發表於 19-7-2011 11:39 PM

如果真係截左訂就算,雖然好想齊5隻,但想想下.......一隻$300X5,又要千幾蚊,等隻巴麻美算.....唔知點解好喜歡佢既黃色,又有好多支槍...........咁出魔法
如果真係截左訂就算,雖然好想齊5隻,但想想下.......一隻$300X5,又要千幾蚊,等隻巴麻美算.....唔知點解好 ...
W900 發表於 20-7-2011 08:59 PM

figma小圓我都冇訂
但就一定會入
因為我相信一定會返大貨:!
figma小圓我都冇訂
但就一定會入
因為我相信一定會返大貨
機體 發表於 20-7-2011 22:27

沒訂? 那麼你死定了
沒訂? 那麼你死定了
Daredaddy 發表於 24-7-2011 10:24 AM

點解你咁講呢:44:
講真figma不嬲多大貨返bor
呢隻又唔係限定
我又唔多信入唔到現貨啦:38:
魔法少女小圓系列只訂了黏土,figma一隻都冇訂…

通常黏土難入手少再販高價炒賣…

熱門作品的figma就實會多次再販,唔憂無貨…
樓上各位大佬真老定,我就費事到頭來入手困難都係係日本拉左過黎先算
其實成日睇各位講信鵝幾多樓,我覺得好易混淆
一般黎講大門口叫地下(G/F),上一次叫一樓,上兩次叫二樓,上三次叫三樓
但實際上上三次扶手電梯係去唔到3樓(頑仔所在)
苦主及蒸粉係上2次扶手電梯,但係叫1樓
月份係上3次扶手電梯,但係叫2樓
點解信鵝要攪到咁複雜

我地以後可唔可以改口 上2次扶手電梯or上3次扶手電梯
或者叫商場1, 2, 3樓
小小意見:64:
其實成日睇各位講信鵝幾多樓,我覺得好易混淆
一般黎講大門口叫地下(G/F),上一次叫一樓,上兩次叫二樓,上 ...
etsc4344 發表於 26-7-2011 02:07 PM

信和電梯上第一層叫「閣樓(M/F)」... 所以雖然5層商場但最高果層叫二樓...

即係:B/F... G/F... M/F... 1/F... 2/F... 寫字樓/樓上鋪由三樓(3/F)開始...

但由於好多朋友好似閣下一樣將閣樓當為一樓... 為清楚起見... 於是煩一點都寫「電梯上第幾層」了...

小櫻上