Toysdaily 玩具日報

查看: 7084|回復: 36

[新品消息] Yahoo 好多 Iron Man MKI 走鬼呀 ~~~

各位想要o既大大可以留意,
有傳 HT 會出新版 :$
走鬼呀 ~~~走鬼呀 ~~~走鬼呀 ~~~

GGGGGGGGGGGREAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
走鬼呀 ~~~走鬼呀 ~~~走鬼呀 ~~~

GGGGGGGGGGGREAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
getter-1 發表於 17-7-2011 13:19

皆大歡喜 :x
有d似而家個樓市,乾升完而家想走鬼:58:
有d似而家個樓市,乾升完而家想走鬼
變形哥哥 發表於 17-7-2011 16:18

收到風有新野, 仲唔走咩 :x:x:x
good news!!haha:34:
good news!!haha
ryan1982 發表於 17-7-2011 18:04

仲有幾日完 bid 果 d 真係唔知要唔要好 :x:x:x
頭像被屏蔽
之前我話Mark II 都返出, Mark I 都好機會再出, 俾人插到返肚, 而家我唔駛食炒價, 不知幾happy, 好似真係要俾個good HT 啦!

回復 9# kmtang

真係難為師兄.
插你果班人.一係已經買左mk1 又番出, 條氣唔順.
一係炒家,更加唔順超.
我都未買mk1.. 今次真係happy! 一定正價訂,仲可以得閒先去訂,唔使急,唔使驚.咁先係toy collection o既樂趣.
之前我話Mark II 都返出, Mark I 都好機會再出, 俾人插到返肚, 而家我唔駛食炒價, 不知幾happy, 好似真係要 ...
kmtang 發表於 17-7-2011 06:37 PM

插你果班係熱玩具完美八角,隻角崩少都拎去換收藏,唔得罪得嫁:o
回復  kmtang

真係鞋為師兄.
插你果班人.一係已經買左mk1 又番出, 條氣唔順.
一係炒家,更加唔順超.
...
ronaldob 發表於 17-7-2011 18:46

係lor,咁先係玩玩具
個班所謂玩家
如果你真係自己玩, 你唔會理自己隻野個價升定跌
亦唔會因新出而怕跌價拋售的
見到班炒家跳船不知幾心涼
插你果班係死忠火熱玩具完美八角,隻角崩少少都拎去換收藏家,唔得罪得嫁
O暈 發表於 17-7-2011 19:00

原本如此:58:
難為個班現在bid 緊以為有靚價個班玩家.........
好唔好出個post 係yahxx bid 到話有新版呢~~~~~~:34:
難為個班現在bid 緊以為有靚價個班玩家.........
好唔好出個post 係yahxx bid 到話有新版呢~~~~~~
neweasonlss 發表於 17-7-2011 07:48 PM

最好la, 唔係既話受害者會增加