Toysdaily 玩具日報

查看: 4846|回復: 18

[個人收藏] 暑假終於到!係時候摷返d爛銅爛鐵出黎...

iphone求其影兩張先,因為影相並唔係今次主要目的...

因為想掉左d盒...:( 睇下有冇ching有興趣!不過兩個都係二手bid返黎,唔好expect好靚...

u can take it for free! just PM me!:73:
Very expensive 爛銅爛鐵........:34:
以前ironman的盒真係好靚,ironman2的盒就再無這種感覺。
而且中間有段時間,figure盒真係design得求求其其,
好彩最近蜘咮俠和理髮師都係回勇之作
:67: ching 真係有米,叫佢地做爛銅爛鐵
師兄真有心,前個月小弟掉左mk4,6,wm都無諗過可以咁....

Catcat讚這好!
背景唔錯,係味石板:71:
keep得幾好,無甩色bor
回復 1# Toruk_Makto

師兄! 有冇mk vi 果個 盒唔要呀?
以前ironman的盒真係好靚,ironman2的盒就再無這種感覺。
而且中間有段時間,figure盒真係design得求求其其 ...
toysbear 發表於 17-7-2011 10:05 AM

靚就靚!但就係因為咁靚先唔捨得掉...
背景唔錯,係味石板
Oldcat 發表於 17-7-2011 10:55 AM

咪就係上次用黎影3p個d發泡膠仿石版囉:51:
回復 7# O暈
下次用返相機就見到個慘況...:79:
回復 8# ronaldob
mk vi個盒我抽左面個塊套之後掉左成個盒嚕!:34:
幫唔到你:64:
Tracker啱唔啱?
回復  ronaldob
mk vi個盒我抽左面個塊套之後掉左成個盒嚕!
幫唔到你
Tracker啱唔&#218 ...
Toruk_Makto 發表於 17-7-2011 02:55 PM

MARK IV同VI個膠盆真係幾方便,e+d 盒都老蓮咁大個,如果BODY有咩問題,我會用過膠盆著住個BODY拎返去換
回復 10# Toruk_Makto

無記錯係mk 金魚街嗎,去睇睇先
    :71:
回復 14# Oldcat
正確!快d去買啦~真係幾百搭!頭先行中南重想買d模型草痴上個地板度!不過怕甩到周地係...:?