Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: army512

[玩具報告] 兩日後新櫃終於送到黎...今日再作TF最後衝刺....JETWING OP VS 終極文

日版L雙刀文&日版L 天火,約八魚,想知嗎?
gumng 發表於 16-7-2011 10:33 PM

I WANT TO KNOW .........CAN U TELL ME ??  THX
I WANT TO KNOW .........CAN U TELL ME ??  THX
army512 發表於 17-7-2011 12:06 AM

TOLD LA!! 自己睇消息LA!!
TOLD LA!! 自己睇消息LA!!
gumng 發表於 17-7-2011 12:24 AM

想問9/F個樹收吾收card ????
想問9/F個樹收吾收card ????
army512 發表於 17-7-2011 12:39 AM

唔可以係呢樹講, 會被搬POST 架!!
congra:77::77::77:
回復 15# gumng

可以合(睇)架可 我想知呀pm我pls:64:
回復 21# martin960820

天火文boxset岩岩係亞虎見過16XX, 未完BID 最後唔知幾錢...仲要二手無盒既.......點解炒左???因為M3 D玩具唔掂囉...!!!!!都唔明點解咁唔值都去買.....

i want to know too, thanks c hing.
回復 15# gumng

請問邊度仲有 天火文 boxset 賣?

gary_kywong 發表於 28-7-2011 02:29 PM

不是boxset, 是分開賣的,文哥沒有電鍍!
Boxset or 單一 電鍍文,現在都不只八魚了!