Toysdaily 玩具日報

查看: 4103|回復: 16

[玩具攝影] 新手報到.... SPIDERMAN

大家好, 係我第一個 POST , 試放下相. 影得有咩好, 請各位大大唔好插... 多多指教.
小弟只得人仔幾個. 無多提材, 我識一個好朋友, 佢對我來講係神級, 公仔多到要租倉放. 希望有一日自己都可以做到....  原來玩 FIGURE . 好開心架...

great pic!  support! :71:
& more pic pls!!! :77:
欢迎,欢迎:65:慢慢来,不用急迟早你都会有很多收藏品的:34:
Support !  More Pics please:71:
師兄你仲有好多正相未post wor
頭像被屏蔽
First post, support!

合成,燈光,pose,角度都一流水準!

咪扮新手喎~ 呢d野係某一兩位大大既專利(包括小弟):x

期待更多靚相!
多謝各位大大 !

ADRAN 兄... 未有時間 POST  , 今晚 POST 埋去喇.

CATCAT兄 : 我無合成架. 係  1 SHOT 過, 只係響 PS 加番D 字咋. 多謝指教 !
多謝各位大大 !

ADRAN 兄... 未有時間 POST  , 今晚 POST 埋去喇.

CATCAT兄 : 我無合成架. 係  1  ...
fatboyslim 發表於 13-7-2011 11:42 AM

唔~原來係50"大電視嘅威力~:67:

小弟都試過, 但失敗告終...

主要係燈光強弱好難就...:67:
幾時到我拎呀衰鬼
Catcat兄, 動釋力強,叻仔。

你講得啱 ! lighting真係要慢慢set, 不過都係一個樂趣。
Catcat兄, 動釋力強,叻仔。

你講得啱 ! lighting真係要慢慢set, 不過都係一個樂趣。
fatboyslim 發表於 13-7-2011 12:18 PM

論叻仔程度,絕對及不上樓主。

小弟退讓三舍。
cool~~~
背mon影真係好難~~~
多謝各位大大支持. 再放多幾幅, 多謝觀賞 !!

影得好好!型!!!支持!!!