Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 精武自組 陳真 vs 陳真 誰是 [ 宇宙最強 ] ( 舊物新影 )

早前買了headplay二撇雞"子彈"頭雕, 苦冇頭緒組裝, 日前重煲 精武門, 戲內一個重要角色竟然與此 "子彈頭"十分合襯, 一於攪攪佢.

好!......去相

虹口道場 館主 鈴木寬: 起倒流高手, 武功深不可測, 為人心狠手辣!

鈴木寬: 聽講陳真好揪得, 真係想同佢錬一錬!

陳真 : 曱甴! 又殺一隻寄生蟲!

陳真 : 我要搵你地既館長....鈴...木....寬!

鈴木寬: 我就係! 你咩料呀!

陳真 : 陳真! 聽講你係宇宙最強 ! 今日就要切低你!

鈴木寬: 年中都唔知有幾多你d咁既死o靚仔送上門, 看招!

一招得手! 陳真連出重腳, 踢到鈴木寬跪地要求饒!

陳真 : 服唔服! 想打低我, 三十年後啦!
鈴木寬 :  服啦! 你直頭係超級宇宙最強!
鈴木寬:葉問3咪又係我玩哂,你係我徒弟炸
個鈴木寬好似張繼聰..:(:(
張繼聰..邊有咁形呀, 其實這個HEADPLAY "子彈"頭雕已有8成似啦, 係面形長左D, 已好滿意啦!
鈴木寬件袍邊度買架?
個鈴木寬好似張繼聰..
Roy1122 發表於 12-7-2011 07:36 PM

我都係咁覺得 XD
回復 5# Hamjim

件袍係"Crazyowner"出品, 在T-2買架,
張繼聰:p

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
我想找回亞精武門子丹頭......
鈴木寬有d似溫兆倫.....