Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 神作~~~~KING OF FIGHTER 拳王 13 發售中

我以前就係成日比個friend 用clark 係咁拋ar 拋ar 拋ar.......
bbf1125 發表於 6-8-2011 12:51 PM

拋ar 拋ar 拋ar:43: ~~~~~~~~ 低銀死:p
我感覺到到時會比滴神用八神1野ko 我
bbf1125 發表於 6-8-2011 12:52 PM

:@..........又關我樹...........:50:

:55: 打格鬥game ...我太屎la :79:
到時我就用clark 係咁拋ar 拋ar 拋ar...:66:
佢易用過大門~~~~
黑色三連敗 發表於 6-8-2011 02:06 PM

大門先好用:71:........要有D skill 先用得好..如果比較"卡"佬:34:
滴神應該得~~~~
黑色三連敗 發表於 6-8-2011 02:07 PM

我比人 P & KO 就一定得:69:

買手制呀:*........我唔想讓你round :66:
雅典哪~~~~~依自摸

coming ...........但你重未買手制..我唔想勝之不武

下次我入 t ...
滴滴仔 發表於 7-8-2011 05:14 PM

呢隻要p晒3個相當唔易~~~~:34:

幫我睇~~~~手制~~~~:35: 謝謝啊 :64:

不過kof4粒制都應該ok~~~~~:71:
clark ..老臣人...正
滴滴仔 發表於 7-8-2011 05:17 PM

係靠食力架~~~~:blame:
大門先好用........要有D skill 先用得好..如果比較"卡"佬
滴滴仔 發表於 7-8-2011 05:21 PM

大門look黎look去唔識用~~~~:(
我比人 P & KO 就一定得

買手制呀........我唔想讓你round
滴滴仔 發表於 7-8-2011 05:23 PM

kof~~~~普通手制ok架~~~~:DD sf我出sa難左同放棄左mp~~~~:(
呢隻要p晒3個相當唔易~~~~

幫我睇~~~~手制~~~~ 謝謝啊

不過kof4粒制都應該ok~~~~~: ...
黑色三連敗 發表於 8-8-2011 10:55 AM

no problem......:71:
見到就幫你買左先 :77:
係靠食力架~~~~
黑色三連敗 發表於 8-8-2011 10:55 AM

........你架咩 :50:
大門look黎look去唔識用~~~~
黑色三連敗 發表於 8-8-2011 10:56 AM

大門我只係熟小小:80:
kof~~~~普通手制ok架~~~~ sf我出sa難左同放棄左mp~~~~
黑色三連敗 發表於 8-8-2011 10:57 AM

所以個晚..我"就"左你:(
但其他人可能唔知你制有問題..:64:
no problem......
見到就幫你買左先
滴滴仔 發表於 8-8-2011 12:07 PM

您真係好人滴~~~~~~~~~~~~:D
........你架咩
滴滴仔 發表於 8-8-2011 12:08 PM

間唔中有架~~~~您試下請我食buffet咪知囉~~~~~~:x
所以個晚..我"就"左你
但其他人可能唔知你制有問題..
滴滴仔 發表於 8-8-2011 12:10 PM

唔駛就~~~盡情d就得啦~~~~唔係我用番老so都ok~~~~出到 :34:

nsx神用飛龍對我隻印印都讓左~~~~~~~:35: