Toysdaily 玩具日報

●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區

原文章由 阿洛 於 4-3-2007 02:15 PM 發表

有D咁既事~ 不過聽聞獨角獸2位數都試過...........不過低價要睇緣份....

最心痛是...肥趣當年!** 既天蠍, 我無買到...........................當年我心諗: 我忍到唔行神話之路~~~~~:!
原文章由 阿洛 於 4-3-2007 02:15 PM 發表

有D咁既事~ 不過聽聞獨角獸2位數都試過...........不過低價要睇緣份....

我係
原文章由 nwcwa 於 4-3-2007 02:15 PM 發表

手手搵左好耐

188都有呀
讀星矢0個間
上個月仲有discount買tim:sleep:
原文章由 gackthk 於 4-3-2007 02:08 PM 發表

我知邊隻
成日都見到有架wooo
太古日通都有wooo:!

太古城 日通 喎@@?
之前去到見唔到0既:no:
幾錢到呀:?
原文章由 gackthk 於 4-3-2007 02:20 PM 發表

188都有呀
讀星矢0個間
上個月仲有discount買tim:sleep:

讀星矢??
唔係講緊 賣舊野 入面亂到九彩果間掛:cool::cool:
個老世好衰的說:^
35仔 各位 在下 新post肉作 已出
歡迎睇睇:love::love:
轉貼一張過黎:):)

最後一張 炒 大贊卡 的 post
我把斬艦刀 沒有東西斬不斷
各位好, 第一次黎呢到m(_ _)m
見到5 月出shion 的冥羊版, 就準備踏上神話之旅:shy:
我想買返教皇shion, 見到yahoo 隻隻都過5 魚好貴orz
各位兄弟知唔知邊到有街貨買:die:?
其實5 魚都唔算大問題, 但我個人唔多想係yahoo bid :sad: thx
原文章由 分手勿語仔 於 4-3-2007 02:25 PM 發表
35仔 各位 在下 新post肉作 已出
歡迎睇睇:love::love:
轉貼一張過黎:):)

最後一張 炒 大贊卡 的 post
我把斬艦刀 沒有東西斬不斷

我都想整番隻,但我又冇咁好心機
原文章由 kartret 於 4-3-2007 05:49 PM 發表
見到5 月出shion 的冥羊版, 就準備踏上神話之旅:shy:
我想買返教皇shion, 見到yahoo 隻隻都過5 魚好貴orz
其實5 魚都唔算大問題, 但我個人唔多 ...

之前隻薜安?
原文章由 nwcwa 於 4-3-2007 05:54 PM 發表

之前隻薜安?

係呀:shiny::shiny:
我想要番那智同蠻果 2 塊牌呀....
當時冇要到....
原文章由 kartret 於 4-3-2007 05:49 PM 發表
其實5 魚都唔算大問題, 但我個人唔多 ...

新朋友你好~ 5月都出冥白羊, 何解又要買教皇?
消息未出前我都準備買教皇[只為薜安頭] (當時bid價大慨400蚊/隻)
但次次都俾人多十蚊/廿蚊過0左:*

0尋日我響信鵝3/F見佢有教皇. (開價50x 版本不明)   {3樓要搭lift}
有興趣可以去睇下

(0尋旺角一遊, 見d神話都好貴下. 完全提唔起買既興趣)
有沒有人每隻神話都買兩份,一隻人,一隻聖座的擺?
原文章由 kartret 於 4-3-2007 05:57 PM 發表

係呀:shiny::shiny:

睇定d先, 分分鐘冥衣白羊又送教皇袍,
之前個隻5魚唔多值
原文章由 強中美 於 4-3-2007 06:01 PM 發表

新朋友你好~ 5月都出冥白羊, 何解又要買教皇?
消息未出前我都準備買教皇 (當時bid價大慨400蚊/隻)
但次次都俾人多十蚊/廿蚊過0左:*

0尋日我響信鵝3/F見佢有教皇. (開價50x 版本不明)   {3樓要搭lift}
  ...

希望快d有實物圖睇
冥衣薜安勁中意