Toysdaily 玩具日報

●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區

原文章由 分手勿語仔 於 16-3-2007 03:17 PM 發表

我其實都想開個機戰 討論post
不過有人開左已經反應:ice::ice:

機戰.....手提機已經沒玩好多代:o
原文章由 狂四郎 於 16-3-2007 03:11 PM 發表

不過衰就衰在佢大佬我老表都係衰搞女人呢:sad:家門不幸呀!:die:

依家d人..................好唔負責任.....
就好似d問責官員咁.......

我有個契妹咪又係咁....
17生埋....20離婚..................
咩事呀......大佬............
原文章由 分手勿語仔 於 16-3-2007 03:17 PM 發表

sor大家 又講番 我搵工問題
頭先出街
見到長洲有份 電腦噴畫廣告公司 又請番人
我好唔好去見下呢:shy:
之前請過想去見 點知超快請左人:ice:

咁試下無壞wooo:^
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 03:20 PM 發表

依家d人..................好唔負責任.....

17生埋....20離婚..................
你同日本妹妹白頭到老咪得囉:DD

我其實都想開個機戰 討論post
不過有人開左已經反應:ice::ice:

有人開左架咩.................
:cool:
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 03:20 PM 發表

咁耐 長洲d新聞我都聽到習慣曬:ar::ar:
15歲比人攪大肚
生左仔之後 唔到半年 離婚了:ar:
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 15:15 發表

咩款???????
下.....買咩dvd呀??

買日版TV BOX SET加電影BOX SET送囉!:^
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 03:21 PM 發表

有人開左架咩.................
:cool:

你係到搵post打 壽屋 就搵到
得幾頁 重要我成日洗post啦都:shy:
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 03:21 PM 發表

咁試下無壞wooo:^

係囉 長洲近近地 佢d野都要有野
但佢請人有心教人咁咩都唔洗
只寫有上進心 好似幾岩諗住由底學起0既我咁
一陣出街 睇下個電話聽朝打去 下午有得見可能:!
原文章由 porcelain 於 16-3-2007 03:21 PM 發表
你同日本妹妹白頭到老咪得囉:DD

咁快講依樣~~
哈哈

但其實我唔係咁like佢飲酒飲得咁勁...........:cool:
原文章由 分手勿語仔 於 16-3-2007 15:22 發表

15歲比人攪大肚

長洲d新聞唔係自殺多咩:o
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 15:24 發表

咁快講依樣~~
哈哈

但其實我唔係咁like佢飲酒飲得咁勁...........:cool:

日本女仕點解會飲得咁強架!:?
原文章由 分手勿語仔 於 16-3-2007 03:22 PM 發表

15歲比人攪大肚

唉.........................
真係............

d仔睇得av太多...............
d女又無所謂..........................
唉..................
真係感慨

想當年十幾時.....仲係扮緊戴志偉.......................
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 03:24 PM 發表

咁快講依樣~~
哈哈

女仔飲得係好事
起碼唔會咁易比人 灌醉嗎:love:
原文章由 gackthk 於 16-3-2007 03:26 PM 發表

唉.........................
真係............

d仔睇得av太多...............
d女又無所謂..........................
唉..................
真係感慨

想當年十幾時.....仲係扮緊戴志偉.......... ...

me too:^:^
衝力射球:*