Toysdaily 玩具日報

●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區

盡量出席.........

16號再confirm~~
cybaster 發表於 9-3-2014 06:08 PM

好呀!!  來到固然好, 來唔到也不用介意。

{:1_236:} {:1_236:} {:1_236:}
狂四郎 發表於 11-3-2014 09:19 AM
:@ :@ :@:@ :@~~!!!!!!!!????????????????????

死而復生的神之化身~~!!!!
今日落雨絲濕, 心情低低地, 鼠出去旺角, 兜左個圈...
首先, 已同藍貓單左聲, 拜託佢幫忙在佢個倉搵星矢產品, 有進一步消息會同我聯絡...
其實之前一扭%((都想入, 但月頭剛至費事失預算, 今日經過都係望下...
跟住去左現時點行, 見港版%^), 成個幾禮拜都只回落幾草, 而其他舖都仲企得咁硬淨七魚, 我心諗應該之後都唔會再跌得好多, 無謂再等便入了~~!!!
既然要玩, 實會同舊版對比下, 首先, EX面相/膚色好左, 今次有四個樣, 棧~~!!!之前睇官圖真係嚇死, 走樣到呀...舊神話係較黃調, 普通樣加閉目樣...成日話官圖不可信, 真~!!!有時會係衰過實物的~!!!
肩甲關節我認為係舊神話好少少, 做舉高手動作時無咁煩, EX個JOIN位Z形要好小心擰...EX拳頭配件的收納方法幾好, 防止唔見一隻半隻~~!!!
而傳說的左左右右腳, 小弟似乎都中了~~!!!XD
至於聖衣型態, 都係舊神話靚, EX拉高左比例, 大細邊明顯得滯...
最後當然要黎一次新舊冥雙子對決~~!!!!XD
死而復生的神之化身~~!!!!
今日落雨絲濕, 心情低低地, 鼠出去旺角, 兜左個圈...
首先, 已同藍貓單左聲, ...
香港人 發表於 12-3-2014 12:16 AM

神話冥金算是後期產品, 比起上來不太差。
~~!!!!!!!!????????????????????
香港人 發表於 11-3-2014 12:26

試下張相得唔得{:1_214:}
因為給你短訊時張相係那邊睇唔到{:1_214:}

正樹生日會

3月18日  星期二

7:00p.m.

旺角

California Pizza Kitchen的食評 - OpenRice Mobile - http://www.openrice.com/mobile/sr2.htm?shopid=15654

出席: 
S爸
人兄
四郎
正樹
JACK 
J子
牛牛
Sum
出席:
S爸
人兄
四郎
正樹
JACK
J子
牛牛
Sum
Calvin
{:1_203:}
出席:
S爸
人兄
四郎
正樹
JACK
J子
牛牛
Sum
Calvin
c.hemoss 發表於 13-3-2014 11:46 AM
:71::71: :71:!!!!!!!
出席:
S爸
人兄
四郎
正樹
JACK
J子
牛牛
Sum
Calvin
c.hemoss 發表於 13-3-2014 11:46 AM

已訂10位, 計埋ricky

食個半鐘,
已訂10位, 計埋ricky

食個半鐘,
mushroom 發表於 13-3-2014 09:57 PM
:71: 正~~!!!!!我應該六點半出到去...
正~~!!!!!我應該六點半出到去...
香港人 發表於 13-3-2014 10:07 PM

7點鐘拿位。  我希望可以準時到, 用我電話就應該拿到位。
人兄, 我會帶漫道周刊, 和中華英雄給你。
10000yen:Q

10000yen
yugi 發表於 20-3-2014 11:52 AM
點都會齊人...{:1_222:}