Toysdaily 玩具日報

●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區

出旺角拎雙頭龍了............我會記住邊個毒我架:!
我呢個用要買:

海龍,紫龍,處女,天猛,一輝!!!:Q:Q:Q:help::time::ice::cool::die::sad:
我要$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$:no:
原文章由 toysfans2000 於 8-3-2007 17:41 發表
我呢個用要買:

海龍,紫龍,處女,天猛,一輝!!!:Q:Q:Q:help::time::ice::cool::die::sad:
我要$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$:no:

呢個用?:shiny:點用呀!:^
原文章由 porcelain 於 8-3-2007 17:32 發表
出旺角拎雙頭龍了............我會記住邊個毒我架:!

唔係用毒字!係誠意推介呀!:^
原文章由 狂四郎 於 8-3-2007 05:43 PM 發表

呢個用?:shiny:點用呀!:^

ha ha! 打錯字:shy:
係呢個月:$
原文章由 toysfans2000 於 8-3-2007 17:41 發表
我呢個用要買:

最終紫龍呀!具神雖唔雖要睇圖呀!
:^

[ 本文章最後由 狂四郎 於 8-3-2007 05:47 PM 編輯 ]
原文章由 狂四郎 於 8-3-2007 05:45 PM 發表

最終紫龍呀!雖唔雖要睇:圖呀!
:^

好呀! 我成日都睇架嗱! 望梅止口渴MA!!
其實處女座可以唔買住,我依家個隻只係食左軟骨散同係歐版說明書姐!
原文章由 toysfans2000 於 8-3-2007 17:47 發表

好呀! 我成日都睇架嗱! 望梅止口渴MA!!

咁先係叻仔嘛!不受外面的花花世界影響度喎!:^
我成日都去呢度睇架! 係台灣人寫的!!

http://www.geocities.jp/wz17005/Saint_NewBronze_DGN_01.htm
原文章由 toysfans2000 於 8-3-2007 17:49 發表
其實處女座可以唔買住,我依家個隻只係食左軟骨散同係歐版說明書姐!

可能我那隻係初版喇!所以無咁問題

都算keep得幾好喇!:^
我個隻就放番落個盒度, 等我買左神話架先擺番出黎!!
原文章由 toysfans2000 於 8-3-2007 17:55 發表
我個隻就放番落個盒度, 等我買左神話架先擺番出黎!!

咁就要間唔中睇下那些電鍍過的膠件喇!不幸的話可能俾吸索痴起d電鍍囉!唔係睇我那隻好似無乜問題呀!其實我那隻後面俾頭髮d膠痴起一部電鍍呀!:sad:
原文章由 狂四郎 於 8-3-2007 06:04 PM 發表

咁就要間唔中睇下那些電鍍過的膠件喇!不幸的話可能俾吸索痴起d電鍍囉!唔係睇我那隻好似無乜問題呀!其實我那隻後面俾頭髮d膠痴起一部電鍍呀!:sad:

咁大獲:Q
我今晚返到去立即睇睇先!!
原文章由 toysfans2000 於 8-3-2007 18:08 發表

咁大獲:Q
我今晚返到去立即睇睇先!!

如果買了白羊的話就唔好安個羊頭係後面呀!我個羊頭就這樣俾頭髮痴起晒d電鍍呀:ice: