Toysdaily 玩具日報

●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區

原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 12:14 PM 發表

而且最怕D唔識性的人幫手搞呢!:!錢又唔係佢出但意見又多多!:o

e:@

同我表哥講既野差唔多wooooo
原文章由 gackthk 於 6-4-2007 12:33 發表

e:@

同我表哥講既野差唔多wooooo

你表哥所講的係咪囡囡家的人先:o
原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 12:36 PM 發表

你表哥所講的係咪囡囡家的人先:o

2家屋企人
佢話好似佢\地4個結婚:!
原文章由 gackthk 於 6-4-2007 12:43 發表

2家屋企人
佢話好似佢\\地4個結婚:!

睇來係兩家人愛面子喎!你表哥係獨子來架!:o
原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 12:45 PM 發表

睇來係兩家人愛面子喎!你表哥係獨子來架!:o

唔係呀
2家都唔係
只係2個都係第一次攪
結果等左幾年先攪得成

好似用左成25萬.............:cool:
25萬 :@
我2千5就有既
原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 01:21 PM 發表
25萬 :@
我2千5就有既

佢好似擺\酒0個度貴...............
都差唔多20萬:die:

如果真係要咁............
我都好難結到婚law.............:die:
原文章由 gackthk 於 6-4-2007 01:24 PM 發表

佢好似擺\\酒0個度貴...............
都差唔多20萬:die:

如果真係要咁............
我都好難結到婚law.............:die:

我囡囡都問個我: 我地幾時結婚?
我就答 2-3年後先啦! 要儲錢, :!
(但我有d係儲左去玩具到:cool:)
不過擺酒有幾會會賺or打和, 就算唔得,都唔洗出好多,
冇啦啦講擺酒既...
不過其實係香港擺的話應該唔會蝕得太入肉啦~
你當每個封500人情
一台都已經6000啦~

不過都要睇下去邊度擺....................
原文章由 nwcwa 於 6-4-2007 13:51 發表
冇啦啦講擺酒既...
不過其實係香港擺的話應該唔會蝕得太入肉啦~
你當每個封500人情
一台都已經6000啦~

不過都要睇下去邊度擺....................

同意三五仔講法!不過識一個圍村的就蝕左十幾萬囉!個個都話同村兄弟喎!:blame:
原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 13:31 發表

具神!想就係想!但結婚相呀!禮金呀!過大禮呀!最大鑊的話買樓呀!等等等.....:^
原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 01:54 PM 發表

同意三五仔講法!不過識一個圍村的就蝕左十幾萬囉!個個都話同村兄弟喎!:blame:

無錯
我表哥就係咁
仲要係美x華攪............
佢話蝕.......
但唔知佢回到幾多
只係講夾埋要比25萬
佢又無講收番幾多.....
原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 01:31 PM 發表

唉.................
何必攪成咁............
攪係要攪......................
但我就唔會攪大
我無咁大個頭...........窮鬼一名..........:cool:
原文章由 gackthk 於 6-4-2007 14:00 發表

唉.................
何必攪成咁............
攪係要攪......................
但我就唔會攪大
我無咁大個頭...........窮鬼一名..........:cool:

不要以為窮鬼一名就唔駛搞呀教皇!有好多對人初初都話唔搞啦!但有好多好事之人話
!人一世物一世點解唔搞呀!:o
原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 02:04 PM 發表

不要以為窮鬼一名就唔駛搞呀教皇!有好多對人初初都話唔搞啦!但有好多好事之人話
!人一世物一世點解唔搞呀!:o

arararara><:no:

唔諗住
哈哈哈
:DD