Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 太陽之牙

[其他] [K-ON!] 歷代平沢唯figure總結集

可能日本粉絲夠會話:
我都唔明你班香港人, 又話有幾大愛, 咩都唔買唔入
alan121 發表於 12-7-2011 09:55 PM

入就入,入晒落電腦度,冇一樣係立體4D既.......:66:
睇真D,圖中尚欠以下唯figure:

以上的唯原來我有齊…
太陽之牙 發表於 13-7-2011 01:40 AM

呢堆盒蛋既唯你都有?強!難怪你要檢討.......:36:
我見到呢堆野既造工真係唔多掂,係個VOIVE DOLL似樣D....
呢堆盒蛋既唯你都有?強!難怪你要檢討.......
我見到呢堆野既造工真係唔多掂,係個VOIVE DOLL似樣D. ...
天威勇士 發表於 13-7-2011 01:45 AM

你的愛很強,有無機會同各位大大分享一下
(申報一下,我對 K-on 無乜愛只係為左要樂器而入左小黏土 set 咁大把)
你的愛很強,有無機會同各位大大分享一下
(申報一下,我對 K-on 無乜愛只係為左要樂器而入左小黏土 set  ...
ranger_ckk 發表於 13-7-2011 01:32 PM

我得呢D咋,比起"藍光人"TOMMY大我仲差好多皮.....:unhappy:

仲有一D冇影到既官方資料集第一同第二季各一,4本+一本特別版漫畫,同兩本非官方資料集同畫集.......
TOMMY大,出大陽拳吧:he:
回復 5# gerrard814

oh i love this one too, you said from alter right??
wonder how big it is. btw i have only one yui....
which is figma's
回復  gerrard814

oh i love this one too, you said from alter right??
wonder how big it is. b ...
flash 發表於 14-7-2011 02:10 PM

買妹送家姐定買家姐送妹就睇你點睇:78:

借圖...
1/8 平沢憂
回復 21# alan121

orz.. . . . . don't want the 1/8 figure, too big
just want that planking yui >.> sigh
a wasted of good design
figma only...:79: