Toysdaily 玩具日報

查看: 2316|回復: 10

[詢問] Mms90 predator 二手扮全新?

小弟琴日高追左隻mms90 p1返黎
買家表明係全新
但我返到屋企發現隻p仔有啲位無左鐵線
得雙手雙腳有鐵線,好幾個位得洞口無鐵線
屁股位磈布仲好黑好污糟
關節仲小小鬆添
想問下各位大大隻p1係咪都係咁,定小弟比人呃左呢?
有無呃你就唔知~!!不過我試過幾次係hottoys攞嘅入面都無左d鐵線~~
所以無左d鐵線唔代表佢唔係全新~!!可能d工人入留左~~!!:ar:
死無對證,鬼知:38:
MMS90隻P仔個口全新一定有鐵線(打橫喺口中間)~~
MMS90隻P仔個口全新一定有鐵線(打橫喺口中間)~~
toms110 發表於 9-7-2011 01:32 PM

果個位既低冇洞口,不過我果隻有橡筋
有d位無鐵線係正常 ~ 我係ht 訂在2隻 ! 2隻都開過 , 真係一隻有一隻無 ! 唔洗驚 , 黑色個d位都係正常 , 但關節鬆就......
無封口,好多 HT 玩具都有機會比人玩過再放,無辦法明顯分新舊。
師兄,咩價位唧 ... ??
關節有時d新貨都會鬆鬆地  d布可能係舊化者
check下隻野個嘴換口果個角位 個面具夾住塊面 有時會擦到果個位有小小花
check下個地台底有無花
check下個stand 同個地台個插入位
其實我都有諗過......不過我堅信佢會翻出一隻
關節有時d新貨都會鬆鬆地  d布可能係舊化者
check下隻野個嘴換口果個角位 個面具夾住塊面 有時會擦到果個 ...
pathk 發表於 9-7-2011 06:22 PM

師兄講既位好新,無花,另外關節唔係全身鬆
只係左股同失頭小鬆,我扭實左啲螺絲就好好多