Toysdaily 玩具日報

查看: 4453|回復: 17

[其他] 我都訂唔倒batman,散瑪利亞會.....

頭像被屏蔽
更係啦,我肯定你今次無變身:74:
咪住, 唔好做儍事 , 比D單我先 !! :77:
可能你要岀4次post先有人答到你
究竟幾號電話?我年中投資唔少落Ht,仲一次買4 隻
超人,而家它這樣對我
Macross. 發表於 8-7-2011 11:29 PM

投資可升亦可跌, 亦可能 total loss !
咪住, 唔好做儍事 , 比D單我先 !!
getter-1 發表於 8-7-2011 11:40 PM

笑左:34:
當然啦,每個vip只可訂一次,大大訂唔到4隻係正常既~:66:
老友 , 希望在明天 , 可能聽日又再加數量
再唔係 , 要唔要一齊去展覽排通頂
我預左同多啦a遺拼命
全程綠影 , 一有人打尖插隊 , 總之我前面冇啦啦多左人 , 就報警
尋日留左WAITING今日好多都訂到喎...我都係今日成功補訂其中一個
heewing 發表於 8-7-2011 11:45 PM

我諗當中第一日裡面有部分VIP係重復攞籌,去個落訂時由於每個人只能訂一套一隻,咁好自然會有部分quota流入返去後補名單度,我昨晚成八點先留waiting list,直到今晚再收call都訂到呀,其實VIP有1500人左右,而限量版真係有800套的話,機會都係一半一半姐.
擊落左一架戰機......仲有千千萬萬架戰機.........:!
仲有噤多人理佢o既 :34::34::34:
老友 , 希望在明天 , 可能聽日又再加數量
再唔係 , 要唔要一齊去展覽排通頂
我預左同多啦a遺拼命
全程綠 ...
petergpm333 發表於 9-7-2011 00:01

樓主咪正正係炒家囉!(投資落ht?!4隻超人)你果日除同多啦a鬥之外仲要同樓主練過
生命冇希望
前路白茫茫
玩完喇算啦
回復 2# Oldcat

冇變身.......:shiny:
回復 12# 將莖牽

淨係出Post....唔回覆人? 似Show Off :shiny: