Toysdaily 玩具日報

查看: 16463|回復: 18

[玩具攝影] Transformers Stop-Motion 自己製既變形金剛定格動畫(*有第二集啦,支持下啦><)

有冇錯區我唔知
呢到用&#21655;288張,
聽日會再整愈多人支持就會買多D變形金剛
支持下啦
第一集:http://www.youtube.com/watch?v=M7kC9ttHX80
第二集:http://www.youtube.com/watch?v=JeIiAWSu6JY
(1:09至01:12個到係文哥比人偷襲個到係怪&#21655;,因為D相有DD問題,唔好怪).
第2集完本超正既音樂因為版權用唔到
所以要用YOUTUBE個D  music..攪到冇錦正

如果有youtube ac就like一like啦+訂閱啦
嘩~ 師兄, 好得喎... 勁:71:
有心有愛,好post必頂.......:71:
用心製作...讚好:71:
佩服耐心和誠意。不過反正都係整,不如執下個背景。
佩服耐心和誠意。不過反正都係整,不如執下個背景。
leonoel22 發表於 8-7-2011 10:10 AM

你想我點改...我會盡量改善
:71::71::71:
CHING好0野
:71::71::71:.....
正呀:shiny:
如果字幕可以改做英文ver可以令海外tube友明白多d,吸引多d人追落去
即係好似"第二日"改做"the next day"咁
同埋劇情可以完整d
可能我未睇TF3喇,有d唔明點解starscream打番左幾架警車之後就跳左去第二日到
最後,如果變形過程可以快少少,感覺會好好多
期待你的下一回:$

GOOD JOD C HING~~:71: 如果frame再高就更good la~~~:71:
正呀
如果字幕可以改做英文ver可以令海外tube友明白多d,吸引多d人追落去
即係好似"第二日"改做"th ...
Andyccel 發表於 8-7-2011 10:41 AM

下一回就開始啦:shiny:
拍緊拍緊:p
睇得出好比心機去拍, 但係格數太少所以覺得好窒! 
下次拍整多D frame喇!支持用心制作!
:71:very good ar!!! Support~
第2集UP緊上YOUTUBE啦:78:
great work!!! support!