Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Transformers Classic C-01 Optimus Prime

睇完tf3 movie, 文哥既毒又深左...:30:

見比例差唔多影返張:36:

車mode本人覺得好型仔:71:

簡易既變身, arm晒我:66:
Step 1

Step 2

Step3

完成:!

擺下post:36:

再黎:36:

藍光眼:36:

again:shiny:

:! :!

分享住咁多先, 下次再見:64:
果然日版卡式文顏色比美版好看...
但已有美版, 一直提不起勁買日版:sad:
手榴蛋包飯兄嘅情況同小弟一樣.算啦.而家追價錢都幾貴下.
睇完tf3 movie, 文哥既毒又深左...

見比例差唔多影返張

車mode本人覺得好型仔

...
iverson 發表於 7-7-2011 09:54 AM

I've got the takara version as well, definitely a piece of quality toy ! :x
回復 3# 山吹老師
回復 2# 手榴蛋包飯

早D講麻...我放左...
好靚,我自己就鍾意呢啲簡單直接嘅造型,電影版的設計太花了。呢隻係幾時出架邊度仲有?太多文哥攪到我好混亂
呢隻真係好野黎,比較新出的CLASSIC都不給比下去,我都買左日版同黑色版~:78:
呢隻真係好野黎,比較新出的CLASSIC都不給比下去,我都買左日版同黑色版~
變形哥哥 發表於 9-7-2011 11:32 AM

佢個心口肚的造型對我黎講真係最順眼, 而家邊度仲有得賣?