Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] FG 1/144 RX-78-2 2000年 電擊Hobby 創刊1周年記念電鍍版

FG 1/144 RX-78-2 2000年 電擊Hobby 創刊1周年記念電鍍版

想睇吓用電鍍粉修補鏡面電鍍嘅水口效果係點所以就用哩款泥試~~~結果係.....都可以接受嘅~~~

:64:
Silver paint is easier than this?
Silver paint is easier than this?
Douglas.M.Saint 發表於 6-7-2011 01:43 PM

電鍍粉可以造到少少鏡面效果喎,模型油就算係超級銀都造唔到,所以咪試吓囉~~~

bty, HT怱然間通知明天VIP可以去門市訂特别版!隻Batman好得、Ironman又好想要!但係每款先得果800pcs,淨VIP都超過1,500人....都唔知好唔好諗計天朝安排返香港?德哥你又有咩打算:?
I'm a sucker, not VIP.............. :(
I'm a sucker, not VIP..............
Douglas.M.Saint 發表於 6-7-2011 02:03 PM

:(.....今次隻Batman好得、P仔就新body、係隻Ironman無セ新意真係為買而買。我而家仲諗緊計~~~最大問題係天日要同客開會:42:
.....今次隻Batman好得、P仔就新body、係隻Ironman無セ新意真係為買而買。我而家仲諗緊計~~~最大 ...
chukkkk 發表於 6-7-2011 02:11 PM
full @ 2pm
last recept 5pm
all full :oh:
full @ 2pm
last recept 5pm
all full
S20081997 發表於 11-7-2011 04:33 PM

I ordered full set, ETA HT by 3:30pm that day:$