Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DMK01 - Transformers OPTIMUS PRIME Takara Tomy 玩具,改造,上色,舊化- 報告

我想問一下
接口位不準的話要用膠水嗎?
因為我有點想買模型bee
但看到不少人說接口位有問題,易脫落..... ...
Domeki 發表於 5-7-2011 12:11 AM

要用膠水,部份要打磨才 fit.  要有砌模型技術。件數也比想像多。
I bought 電擊Hobby too

Here is the cover!
whkvictor 發表於 4-7-2011 10:46 PM

這本有dengeki hobby字樣,我買的沒有
好正,不過太貴...唔值
雖然我自己唔打算買呢隻,不過ching真係砌得好正!:71:
想問問紅藍色的地方是重新上色嗎??
還是只噴了光油??
想問問紅藍色的地方是重新上色嗎??
還是只噴了光油??
gumng 發表於 5-7-2011 01:41 AM

骨架,外甲,所有地方也有重新上色。原色實物非常膠。
頭像被屏蔽
真係外形最正的OP:71: 攪到我都有d想砌我隻dmk…
good wor! still have this model ma?
太貴了,等有埋飛行器版本
真係外形最正的OP 攪到我都有d想砌我隻dmk…
numan123 發表於 5-7-2011 09:54 AM

一隻砌,一隻蓄:71:
i totally agree this prime model is pretty awesome, but price is not worth at all. If this model can be transform, I will highly consider to get one. Anyway thanks for sharing
我剛買了七月份,沒見有文文圖,是我買錯嗎(香港版)
koo9726 發表於 4-7-2011 22:50

可能要買八月份先有吧!
可能要買八月份先有吧!
DVD迷 發表於 5-7-2011 07:47 PM

咁我等下囉
RRAAYY 師兄, 你油得真係好正,
其實未出前, 小弟都好期待的, 點知禽日o係太源街睇到要成$999:Q
真係覺得太貴了, 但如果可以變形就唔同咁講...:unhappy: