Toysdaily 玩具日報

查看: 10003|回復: 62

[分享討論] 少佐分享 - 我的 朋友的 龜烈七星仔 ~~~

小弟既朋友(心水清既一定知係邊個)隻 七星仔...開盒 set pose 後放左响櫃頂 display 八個月...最近攞上手睇下...發現佢攪成咁......:(

隻 七星仔 係同 黃sir 買既...仲有 keep 單...小弟既朋友於是帶左 七星仔 俾 黃sir 睇...睇下有無得救......:55:
黃sir 同 七星仔 把脈後...斷定佢唔係被人為破壞...決定幫朋友寄 七星仔 返去俾 M 記攪......:78:

兩星期後... 七星仔 好翻晒返黎啦......:43:

你睇 七星仔 幾開心... 話要影多張 PK 相俾大大們欣賞下喎......:he:

成個過程兩星期攪掂...黃sir 亦只係收左 小弟個朋友 既來回郵費...呢單野...真係要讚好......:71:

希望各位大大會鍾意啦......:64:
:71::71::71:好事:71::71::71:
黃sir 好野,我都係搵佢幫手:71:
借問聲金爺幾時從出江湖呢:52:
會唔會又爆呀,物料一樣架炸喎:63:
金爺影得好!PK都型過人!

但係做咩要迫$$借圖就故事呢?
唔知八個月後會點呢:(............
係宇宙怪獸所為...... :34:
黃sir真係好人, 讚! :71:
第日, 小弟驅心魔入M記時, 必幫襯黃sir (售後服務)....  :77:
估唔到 8 個月後都有得攪
睇黎第時都要 keep 番張單
頭像被屏蔽
你幫佢貍貓(心水清GE一定知邊間鋪頭)換太子
好事
歐比旺.肯諾比 發表於 1-7-2011 05:26 PM

奧巴馬呢...被殺......:@
黃sir 好野,我都係搵佢幫手
借問聲金爺幾時從出江湖呢
Oldcat 發表於 1-7-2011 05:29 PM

佢唔返黎既啦......:42:
金爺影得好!PK都型過人!

但係做咩要迫$$借圖就故事呢?
catcat 發表於 1-7-2011 05:39 PM

你有的我都有...重點在我的錶和車......:34:
你幫佢貍貓(心水清GE一定知邊間鋪頭)換太子
O暈 發表於 1-7-2011 08:44 PM

咪咁啦...佢真係同 黃sir 買嫁......:he:
係宇宙怪獸所為......
黃sir真係好人, 讚!
第日, 小弟驅心魔入M記時, 必幫襯黃sir (售後服務). ...
roystoy 發表於 1-7-2011 06:29 PM

有時真係貴少少同佢訂都值...尤其係我呢 d sad 貨皇...... :(