Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ngkp19

[玩具攝影] (手機快拍)最近收到 Figuarts ZERO 不死鳥 Marco(Page2 26#加新相)

其實而家 Figuarts ZERO 由三大將開始出得越黎越好
見到隻鷹眼真係好正, 不過入左POP 所以 SKIP左
希望紅 ...
Jericho 發表於 1-7-2011 03:25 PM

個隻我吾知亂放左系邊.... :DD
條褲冇花紋  又吾夠高  買左組立代替左
睇埋7月尾北寶同巴基實物先知系咪進步左
甘ching你玩POP定系組立啊??
一系??
ngkp19 發表於 1-7-2011 02:58 PM

POP N DWC :!
POP N DWC
cybster 發表於 1-7-2011 04:19 PM

玩得OP一定有一隻POP   
價錢同質素令你又愛又恨:$
你又四圍放毒:79:
你又四圍放毒
逆天原罪 發表於 1-7-2011 05:20 PM

Halo 逆天ching
反應真系麻麻   可能d人對呢條line已經無晒信心
喂 ~   好毒咩:75:  邊隻毒啊
我就只係入咗羅, 鷹眼將會入 馬爾高好似唔多見到 見到都3 字頭.......三大將同白胡遲d 都要追番
Halo 逆天ching
反應真系麻麻   可能d人對呢條line已經無晒信心
喂 ~   好毒咩  邊隻毒啊
ngkp19 發表於 1-7-2011 05:24 PM

哈哈~佢身型我好鐘意~但對wing~同果post我比較鐘意必殺技果隻

如果FZ出到咁~我諗我會入手:71:
Thank u Thank u~~
POP要留立俾想入個d  睇黎就快有
7月8號 好似有新品發佈
ngkp19 發表於 1-7-2011 02:09 PM

:71:
咩都唔駛考慮la...通殺全入就可以了:75::he::75:
我就只係入咗羅, 鷹眼將會入 馬爾高好似唔多見到 見到都3 字頭.......三大將同白胡遲d 都要追番
山治 發表於 1-7-2011 06:27 PM

羅我睇好實物好靚啊  我系睇緊北寶熊再一次過入:43:
白胡QC吾掂  POP就靚好多 三大將一流吉吉島仲特價緊:x
慢慢黎~~
哈哈~佢身型我好鐘意~但對wing~同果post我比較鐘意必殺技果隻

如果FZ出到咁~我諗我會入手:7 ...
逆天原罪 發表於 1-7-2011 06:49 PM

邊個系必殺技果隻???  能力者??
今日發現....

原來佢同組立有計傾嫁:34:
好襯啊:66: