Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: toms110

[分享討論] 自從入坑於HT後, 手上永遠也有"未取貨"嘅單....

算算下小弟都有几张单喔:45:
新手 2月入坑  訂單流程
MARK V  >>  船長  >>  THOR  >>  綠魔  >>  CA
原本只係想買隻 MARK V 玩下 , 當時係諗住只買1隻
3月忍唔到手BID左隻 WOLF
組裝 , SET POSE , 自改加燈 , 原來好過隱
之後就証實中左毒
有另外幾隻都想訂 , 不過俾老婆阻止左 , 重叫我去 "戒毒"
MARK V  >>  船長  >>  THOR  >>  綠魔  >>  CA
原本只係想買隻 MARK V 玩下 , 當 ...
petergpm333 發表於 29-6-2011 11:55 PM

恭喜大大中毒~:66:
12吋D毒自己戒唔到:no:
唯有等HT幫我地 加價加到玩家頂唔順先戒到:x
12吋D毒自己戒唔到
唯有等HT幫我地 加價加到玩家頂唔順先戒到
harowai 發表於 30-6-2011 12:01 AM

同香港加煙稅一樣:52:
原本只係想買隻 MARK V 玩下 , 當 ...
petergpm333 發表於 29-6-2011 11:55 PM

如果師兄係中Predator毒就大劑喇, 隻隻個價都神枱咁高呀而家......:53:
如果師兄係中Predator毒就大劑喇, 隻隻個價都神枱咁高呀而家......
toms110 發表於 30-6-2011 12:37 AM

可憐的我又高追唔起 , 只可以入S果3隻看門口
PREDATOR 毒 , 中到入骨架 , 不過 "老婆牌血清" 控制住毒隱
第1隻BID完 WOLF , 老婆見到後立即大叫 , 差D就叫埋漁農處捉狗隊 , 捉走隻血獸
之後更加定下 "勾手指尾十戒"
1) 唔買恐怖   2) 唔買血腥   3) 唔買怪獸   4) 唔買色情   5) 唔買樣衰
6) 買之前要先批準   7) 唔準沉迷   8) 隨時補戒條   9) 隨時補戒條   10) 隨時補戒條
所以冇得買TRACKER , 隻血獸OK左 , 係隻狗唔OK , 激到我噴飯
PS. 家人始終係第一位 , 一定要尊重 , 所以我樂意接受
predator毒性真係好高,由其係predatorS呢3小強!
之前嘅p2,avp個d先唔好計個價錢,我覺得無今次呢3隻咁有霸氣同靚.
PREDATOR 毒 , 中到入骨架 , 不過 "老婆牌血清" 控制住毒隱
第1隻BID完 WOLF , 老婆見到後立即大叫 , 差D就 ...
petergpm333 發表於 30-6-2011 12:59 AM

好一個現代七出之條..........:DD
手上都有成10張單 , 計番埋同供份保險差唔多,,,,,
香港有H記 . 日本有B記 .... 未來果10年 .... :31:
我已經好忍手,但總係維持三幾張,好彩M記D野唔中兼質量麻麻,

唔係當埋條底褲都唔掂。:34:
乜唔係話"買晒番黎先簡咩”,唔要先放番出去咪唔駛涯炒價囉:34:
好多師兄都話奉行呢套喎:58:
乜唔係話"買晒番黎先簡咩”,唔要先放番出去咪唔駛涯炒價囉
好多師兄都話奉行呢套喎
Oldcat 發表於 30-6-2011 02:10 AM

當 C9 入市, 一個人訂 5, 6 個

呢套行唔通...........:DD