Toysdaily 玩具日報

查看: 9008|回復: 17

[個人收藏] 2011-06,東京之旅,今次玩具得極少收穫!

今次係買得最少嘅一次,一心諗住去買W GUNDAM 0同墯天地獄獸,點知日本人真係好有規矩,明明見到佢返左貸,差2日就係差2日唔賣!!!我好欣賞佢地!!!

結果只係買左一向儲開EVA四驅車系列零號機!!每次去都會抽獎,今次運氣最差,得個F獎,不過隻路飛手功幾好好得意!!
另外係日本熱到爆嘅紙箱戰機(終於明白點解新GUNDAM要走小童向......),係強烈宣傳下我都忍唔住入左隻...不過隻海堂機真係幾型,有霸氣!!本來仲想入獅子,狼同女忍者,不過都係忍左手!!
而雪崩EXIA比我搵到驚喜價,令之前對佢心大心細嘅我決心一入!!

其實W GUNDAM 0同墯天地獄獸係返到香港係買,相比日本公價,香港的確平好多,其實依加去日本係買D香港無代理或者絕版野,如果唔係香港真係比較平!!(唔計炒價!!!)另外再入左套一直有儲開嘅GC3,品質依然不錯,可以繼續儲落去!!

遲下散左玩具再同大家分享!!

原文來自我個BLOG,支持下plz!!
Have a nice trip is not bad.  :) Welcome back! :)
thx for sharing, support!:71:
好想去日本買番D舊既SIC, 合金玩具, 好想去日本呀.....:63:
我早兩星期去完大阪  
新既真係買唔落手   舊既又唔係真係好多(可能我好既舊野唔多)
唯一最開心既就係入手左隻WZC景品同陳年扭蛋

香港D價無炒到上天的話真係不錯的說
另外都想知大大隻雪崩exia咩好價?
OT: Got EVA01 4WD yet?  :)
OT: Got EVA01 4WD yet?
Douglas.M.Saint 發表於 28-6-2011 01:00 PM

頭兩隻都有呀,所以一直儲EVA車隊:77:
我宜家去日本都好少會買新出既玩具!
因為響香港大部份都會返 , 而且平好多 , 又唔洗自己拎
我返而會去中野果邊搵返d舊/絕版玩具~
另外都想知大大隻雪崩exia咩好價?
tdpl2620 發表於 28-6-2011 10:41 AM

YEN價唔知可唔可以講呢?
原來轉左區,咁應該可以講價錢,
回tdpl2620 大大,隻雪崩2200YEN呀,我行咁多間最平,我買果時得番2隻,不過品質都無咩問題:71:
回復 8# 密斯威爾

係呀,新品有代理,香港一定平!!
之前都會去中野入中古SHF,但近依幾次去已經無晒SHF,可能一早比人買晒番香港當新日版賣啦....
得隻童年路飛既  其他2隻呢:36:
薩波好似好靚wo....:^
回復 12# ngkp19

無再抽lu:31:

恭喜!

我係日本都搵到無數咁多跳樓價
7月sales
:handshake:好正~~~
四驅零號~~~:handshake: