Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 魂 Shop: Armor Plus 鎧甲聖鬥士 烈火 發動版 / 天空 / 輝煌帝烈火/ 光輪

我本身都想儲呢個series, 點知烈火一出個定價太貴, 而且貨源少到基本上見一兩間有, 所以最後放棄唔入...... ...
denniskwong 發表於 25-6-2011 10:14 AM

現在D神話, 都開始不能400以下, EX神話兩件都過晒400
樣樣限定,好反感∼∼
不如以後全部玩具都限定啦,咁我唔使買你BANDAI嘢了,慳翻唔少!

睇唔出有咩唔同...多左個表情???

•產品名稱
燃燒的鎧甲武士戰隊裝甲量正遷移
製造商
萬代
日期·
10月31日發布
採購價格
價格6.825日元5.250日元25%OFF
- 產品規格
身體:ABS · POM · PVC ·合金
•評論
超越時間,武士回來了!或內亂,近年來由於景氣的專業知識和聖衣神話。
首先,我要照出來的退化煌帝開始我還以為它有可能被打斷,這種品質
如果它也實現了系列。“商業化煌帝鮮豔如火”我相信我!

護甲擬亜■(Yoroigia)交換面具。召見時,裝甲在電影,Temashita有時屏蔽。
擬亜裝甲(Yoroigia)未安裝和更換頸部不再提供。

快樂面對面交流■!“吶喊”已略作修改,但圖像是可怕的,油漆口周圍的嘴。我覺得這是一個堅實的區別。(淚)
吶喊面膜+■。我覺得有一半的力量。
移動點多一點的身體神話聖鬥士。產品是一個有點難以保持相當大的自主權,在踝關節鬆動。
我不掛鉤,可拆卸的移動。擬亜裝甲(Yoroigia)連接,消除了部分膝蓋,墊肩Tekko胸扣。

範圍變動詳情
■肩:墊肩是獨立移動。身體和肩膀移動領域,範圍運動正在蔓延。武器■:上臂旋轉移動鉸肘和腕關節可以雙擊領域。
腹股溝■:移動聯合球體。雙膝關節。
減範圍運動正在蔓延的影響盔甲。
踝■:壓鑄。移動來回轉動可能擴大範圍。
頭■:可以操作水平和垂直方向,即使配備了頭盔。機身■:憧憧。運動範圍是有限的真正的鎧甲。

睇唔出有咩唔同...多左個表情???
bearbearwolf 發表於 25-6-2011 12:11 PM

多咗個表情樣(多九魚~~)同埋隻紅色鮮色咗。
多咗個表情樣(多九魚~~)同埋隻紅色鮮色咗。
chukkkk 發表於 25-6-2011 12:17 PM
bro , U collect the year 2009 one B4 ?? :^
bro , U collect the year 2009 one B4 ??
S20081997 發表於 25-6-2011 12:19 PM

Yes, bro S:73:
Yes, bro S
chukkkk 發表於 25-6-2011 12:20 PM

bingo !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:43: go to buy Mark 6 sin !!
買獅子座ex都唔買佢
絕對認同埋會咁做。

quote]買獅子座ex都唔買佢
denniskwong 發表於 25-6-2011 12:47 PM [/quote]
D所謂分別要2隻合埋泥一齊睇先睇得出~
呢隻咩泥??
聖鬥士??
根本就係再版,屈錢!!!
我今日以行動支持,我已定EX獅子,當獅子胸象重來無出過。

quote]絕對認同埋會咁做。

quote]買獅子座ex都唔買佢
denniskwong 發表於 25-6-2011 12:47 PM [/quote]
馬仔 發表於 25-6-2011 01:20 PM [/quote]
EX獅子,烈火,天空今日全部預定:51:
CRAZY, 宇宙騎士返版...