Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: taken

[個人收藏] 任務了解....排除開始。 Wing Gundam Zero Custom ~~無盡的華爾茲

呢隻真係唔錯...
等我得閒出去買先:71:
this one ok la, not too good not too bad..
how's it compare to EMIA? :)
THX FOR SHARING!!!~~TAKEN兄,你個白底 GOOD!!
我都入左,不過近來太忙,要好遲下先出到REPORT~~
呢隻其實出得幾靚下,整體成隻野都起哂角咁,只係大家太過在意佢既面相~~
得閒影一影佢,顯現下佢D「美態」啦~~
我見佢隻翼都幾好郁下,應該可以影到D幾有動感既圖~~
but 收埋劍的位唔好,把劍又太幼...:42:

THX FOR SHARING!!!~~TAKEN兄,你個白底 GOOD!!
我都入左,不過近來太忙,要好遲下先出到REPORT~~
呢隻其 ...
kkkiii0079 發表於 24-6-2011 11:42 PM
That's why I will skip this after seeing the real stuff..............

And, thx Take ...
Douglas.M.Saint 發表於 24-6-2011 03:13 PM

德哥你就好la
我上個月先高追番隻robot魂unicorn爆甲, 而家知道出隻新版.........:70:
依家買R魂要睇清楚d先、見隻野出得特別樣衰,就好大機會出隻改版過你嘆.

例子: V2 Gundam, unicorn爆甲, RX-78..

德哥你就好la
我上個月先高追番隻robot魂十, 而家知道出隻新版.........
Kel_Kel 發表於 25-6-2011 11:26 AM
RX-78唔算樣衰,係笨大衰姐
條頸部造得好衰! 用一條野做再係外圍加件梯形parts..每次轉個頭係頸好易移位...

用隻GMs同RX78對比下就明...

RX-78唔算樣衰,係笨大衰姐
嘉豬 發表於 25-6-2011 11:45 AM
真係幾靚喎!!
但劍的位置真的不好。
頭像被屏蔽
你枝槍可以渣到咁直咁正既!?!?!?!?:shiny:
咁樣可以整到咁樣架!?!?!?!?:64::77:
buy Side As new item yet?

又放毒,無陰公。好彩已入,唔算比你毒到。
聶風 發表於 25-6-2011 07:52 PM
no special just put it in hands , may be U try more times  

你枝槍可以渣到咁直咁正既!?!?!?!?
咁樣可以整到咁樣架!?!?!?!?
豬潤 發表於 25-6-2011 08:39 PM
for action and outlook R Tamashii of course win la.. but EMIA ver also good.

can't to compare both, cause it is different cost items.

i think u will buy it Gundam@EFSF Big Big?  Right? haha wait u pics

i love u pics and u base.  

how's it compare to EMIA?
Gundam@EFSF 發表於 24-6-2011 10:19 PM