Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月MG 7劍

好彩之前隻無入~
好正常, 7/8月都出新模, 9月用個舊模(唔係改色就偷笑囉)OK既.
希望10月出雙頭龍, W系列突然斷左.
年底應該 ...
francis_lks 發表於 23-6-2011 12:29 AM

MGガンダムヘビーアームズ 企画進行中
MGガンダムサンドロック 2011年発売予定
頭像被屏蔽
都係MB 形D!   
好在未買00:34::34:34:34
有兩樣野想講:

1)呢隻野我一定買,都唸緊買唔買OO Raiser

2)點解新品消息都要被移去其他區?
   個玩具日報討論區請問係用嚟做咩架?
   話明係「日報」喎......唔係用嚟Post新品消息咁仲可以Post咩野???
   認真覺得有關方面需要重新考慮一下移Post既準則......
唔知會唔會出埋紅色呢...???
出既話我買紅色唔買藍色喔!:)

應該話由HGOOR(不同色)>HG7S>Robot魂OOR>Robot魂OOR(限定)>Robot魂7S>MGOOR>MG7S>MGOOR(Trans-Arm Mode-可能出)>PG00R

廠商真係唔係賺到笑, 係賺到Cry 曬.:time:

又出7劍...由EXIA到00再到7劍,廠商真係賺到笑
feelphil 發表於 22-6-2011 10:12 PM
YES!  Thanks for posting this.  Finally my wish comes true for once.   Wondering if it is compatible with OO-R.
最緊要出對應水貼

頭像被屏蔽
多謝大大資訊分享
仲有埋把槍!:71:所以都係果句:等下有著數!:78:
It even comes with GN Sword.  MUST BUY!