Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[分享討論] 龍珠漫畫特別篇新連載

拿迪斯 的變身應該唔係  超 3 , 因為 ....

超 3 係沒有眼眉毛的  !!!!   :66:
有一個 撒亞人 係永世無機會變成  超西  ,  因為   ......

立巴  佢係光頭無頭髮的  !!!!!   :34:

有一個 撒亞人 係永世無機會變成  超西  ,  因為   ......

立巴  佢係光頭無頭髮的  !!!!!   

...
軍佬 發表於 15-7-2011 12:16 PM
no~超西眼眉都係金色,而且係藍眼
所以立巴如果變到超西都應該有樣睇
軍佬 發表於 14-7-2011 08:17 PM

偽超西3:DD
拿迪斯,眼眉出賣左你喇
改咩名好? 發表於 14-7-2011 09:39 PM

仲有布洛尼超西3
no~超西眼眉都係金色,而且係藍眼
所以立巴如果變到超西都應該有樣睇
SHOCKER 發表於 15-7-2011 12:31 PM

咁佢變  超 3  的話  (連眉毛都無埋)   .....   :58:  

不過仲有些少胡鬚睇下o既   ~    :34:
咁佢變  超 3  的話  (連眉毛都無埋)   .....     

不過仲有些少胡鬚睇下o既   ~
軍佬 發表於 15-7-2011 12:52 PM
一幻想佢超3個樣就......哈哈哈~~~~:x
不過立巴可能會因為突破超3而生番d頭髮:DD

立巴  佢係光頭無頭髮的  !!!!!   

...
軍佬 發表於 15-7-2011 12:16 PM

立巴都叫係第一個識放電的:67:
一幻想佢超3個樣就......哈哈哈~~~~
不過立巴可能會因為突破超3而生番d頭髮
SHOCKER 發表於 15-7-2011 01:30 PM

係啦〝超3"係生頭髮架嘛﹗立巴一定得呀﹗
拿迪斯 的變身應該唔係  超 3 , 因為 ....

超 3 係沒有眼眉毛的  !!!!
軍佬 發表於 15-7-2011 12:07 PM

個個拿迪斯應該係超1尼...

佢再超3...D頭髮會幾長呢...
幾時有新漫畫睇?
唔係咁鐘意菲利後個個變金髮,唔識變果d就變晒路人{:3_140:}
係囉…因為佢都講過,超西係每100年先會有一個架嘛,而家(唔計混血)都有3個…(博羅連係天生的,悟空同比達係自己煉成的)