Toysdaily 玩具日報

樓主: ggxxbridget

[玩具報告] [萌風嚮應帖] PVC 囡囡 figures 分享

請問有冇地址?
utorrent 發表於 22-6-2011 06:41 PM

其實這類型的店鋪周圍都有,所以犯不著特意去指定一間。
在下買開那間於西環(皇后大道西160左右),如果在附近可以嘗試找找。

師兄的確後強,不過你就好啦都叫有位放.......
我由開始儲玩物時己經無位,而家更加大鑊........
遲 d  ...
ranger_ckk 發表於 22-6-2011 09:03 PM

熱切期待:35:
我又貼~~~~~~~~~
布魯士 發表於 23-6-2011 12:16 AM

是小結耶:35:
岩大半
你講既係griffon既pvc, 無代理得水貨所以貴
如果你指一切同奸笑社有關的東方pvc, 黏土和figma
alan121 發表於 21-6-2011 19:40

應該係要喺秋葉原的專門店才有得賣,在下到過一次,可惜不準拍照。如閣下喜歡東方的話,可能要提早返香港(洗哂啲錢+個喼無位:66:)
應該係要喺秋葉原的專門店才有得賣,在下到過一次,可惜不準拍照。如閣下喜歡東方的話,可能要提 ...
bananaman 發表於 23-6-2011 11:46 AM

我既話起行到去日本已經足夠:die:
ggxx兄,改了口味,不玩robot,玩女。:34: 我則仍是玩robot和機戰為主。
是小結耶
ggxxbridget 發表於 23-6-2011 00:38

重新影張靚既~~~~~~~~

ggxx兄,改了口味,不玩robot,玩女。 我則仍是玩robot和機戰為主。
gazza1211 發表於 26-6-2011 02:14 AM

gazza兄~很久不見了,別來無恙嘛?(不知道帖被踢到這裡,所以現在才發現呢)
robot跟機戰在下也有玩,只是比重不同了~
下次有機會再分享一下吧^^