Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [萌風教育帖] 認識萌屬性~

這麼凶悍的突擊隊  大丈夫?
日本仔係咪講過,對喜歡萌物的人來講,任何野都總可以搵到萌點~~
呢個POST好勁
0din 發表於 22-6-2011 03:08 AM

大丈夫だ、問題ない:67:
0din 發表於 22-6-2011 03:08 AM

由美琴帶領, 大丈夫だ、問題ない
回復 29# 手榴蛋包飯

唉......大家都係同病相憐......:o
曾經有唸過o係佢隻腳度鑽洞插條鐵枝落去......
不過最後淆咗......

而家佢隻腳淆咗......:(

o個時仲嫌佢個座好唔順眼......
唔用佢個座......
而家就知衰了......:help:

我唸我遲早都幫佢做鐵枝矯形手術......:^

而家係靠住StrikeFreedom......

有次佢因為失平衡跌咗落地......
連條馬杷都斷埋......:help:
又要用鐵線插住佢痴實......:unhappy:
不過而家鬆咗但係又唔甩......

所以而家我隻Lacus可以做到「Fing水法」......:66:
回復 35# ggxxbridget

哈哈哈......純粹惡搞......純粹惡搞......
:64::77:
並無其他意思......:64::77:
回復  手榴蛋包飯

唉......大家都係同病相憐......
曾經有唸過o係佢隻腳度鑽洞插條鐵枝落去......
...
豬潤 發表於 22-6-2011 11:39 AM

或許我把她就這樣放在房間太久, 就算我有用台座好讓有支架為她托大腳, 仍然變成比薩斜塔orz
唯一慶幸是台座夠浪費空間大, 暫時未試過跌在地上...
回復 53# 手榴蛋包飯

:help:係lo......我真係好後悔無用到個座......
雖然個座真係好樣衰......:(
回復 37# lokia

真係聲勢強大!!!:DD
噚晚出POST時找返這張相出來,醒起可以POST在這裏

一張有齊多種萌屬性:宅女、呆毛、雙馬尾、長直髮、天然呆、傲嬌、妹、姐、孖生姐妹、眼鏡、班長、巨乳、貧乳、黑絲、水手服......仲有蘿莉
what is 萌屬性 :?
what is 萌屬性
nelngan 發表於 22-6-2011 13:48

中文WIKI,意思可能有點偏差,謹供參考:

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%90%8C
中文WIKI,意思可能有點偏差,謹供參考:
bananaman 發表於 22/6/2011 13:50

多謝解釋, thanks :77:
這是一個有"毒"的[教育帖].....