Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 幪面超人 - 真實的存在感 1 (Faiz篇 Part 1下篇- Faiz Case + Delta Case)

你的rider魂很強,連介指項鏈都買埋
阿瞬軍曹 發表於 20-6-2011 07:32 PM

我好鐘意儲Rider角色d飾物,可惜財力有限...只入d極喜歡...

太強了
大大真有心機
dennistoyS 發表於 20-6-2011 07:39 PM

Thanks大大!:77:

Hearty Job~!!

除了 Faiz Driver 外其他 Driver 好似冇出過1:1成人版~?

另外好似某版友量產過配 DX版 ...
人仔貓 發表於 20-6-2011 07:43 PM

人仔貓兄!:handshake:Thanks!!!(同你一樣都鐘意改/再嘖野呢:shy:..)
仲出過Orga Drive版
yess有人量產過,我都買左,放落1/1都ok岩ka,所以我用左來改另Psyga..
樓主請問有冇儲埋"電王"果條成人版腰帶? 想問吓閣下對果條嘅意見.....
早幾星期我屋企附近仲有盒全新嘅賣三K, 我諗緊值唔值.....
好有心機~~~努力呀響兄~~~
Somebody_Ex 發表於 20-6-2011 07:45 PM

多謝some大ar~~我會加油~~:$

終於有成品啦!好感動好靚呀!
ba2784 發表於 20-6-2011 07:57 PM

我口upup左甘多年..終於搞點...:(

太勁啦, 響兄!! 但你咁投入, 唔怕另一半投訴?
澄澄老豆 發表於 20-6-2011 08:07 PM

做所有野都投入d就得ka la~~:p

好正呀takeshi兄~~~~~~~~
timothy276217 發表於 20-6-2011 08:21 PM

Thanks timonthy兄!!:)

超級真實.......好強ar ''''' 大大
閃光天使 發表於 20-6-2011 08:21 PM

yes~我要真實存在!!:!
睇左咁耐影月~終於有正野睇:71:
還好我的kiva腰帶我戴得剛剛好:34:
你的改得好正~,我味睇過555...請問圖2係咩黎?
樓主請問有冇儲埋"電王"果條成人版腰帶? 想問吓閣下對果條嘅意見.....
早幾星期我屋企附近仲有 ...
jamcat 發表於 20-6-2011 08:28 PM

平成我唯一無入ge就係電王..見到平無買之後就...:79:之前日雅炒到好勁..現熱潮巳退..但你一講出來可能已被人秒殺...:42:
係DX放大版..所有野function差吾多..聲音度有2種mode轉大細聲..
其實戲中變身前都係DX size來的~~

睇左咁耐影月~終於有正野睇
還好我的kiva腰帶我戴得剛剛好
你的改得好正~,我味睇過555...請問圖2 ...
阿修羅大帝 發表於 20-6-2011 08:51 PM

大大你甘slim?!:50:
圖2係自製腰帶左右2個位..用來放係case內扮摺埋左ge腰帶~
完全感受到大大對拉打的愛~~~:$
別說重造零件, 光是再上色恐怕已經很費神吧?:sad:
響兄既改造太強大,令我熱血燃燒中:$
點解我睇唔到d圖嫁...:no:
义包....:59:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
死图。。。:ar::ar:
bandwidth爆左...:unhappy:..要等...
:$1:1腰帶改造...男人的浪漫...謝大大分享...勁:$
都唔知第幾次提…唔好再用photobucket黎share圖啦,好快玩完嫁!=.=
完全感受到大大對拉打的愛~~~
別說重造零件, 光是再上色恐怕已經很費神吧?
手榴蛋包飯 發表於 20-6-2011 10:24 PM

小弟手勢慢...搞左好耐...

響兄既改造太強大,令我熱血燃燒中
big9kan 發表於 20-6-2011 11:37 PM

Thanks!!:shy:

1:1腰帶改造...男人的浪漫...謝大大分享...勁
老文 發表於 21-6-2011 08:52 AM

Thanks a lot!!:77:

都唔知第幾次提…唔好再用photobucket黎share圖啦,好快玩完嫁!=.=
紫月葵 發表於 21-6-2011 08:57 AM

甘有冇其他介紹:help:..flickr又吾得...
當年都有入左套 DX Faiz Gear~