Toysdaily 玩具日報

查看: 6674|回復: 22

[玩具攝影] 昨天同佢在床上戰鬥左4個幾鍾( lego 魔盜王)

近來小弟勁唔想出post ...其實我都好小出post... 原因可能有好多....

- 懶影相 :cool:
-  沉迷打 SSF4 :$
- 冇 mood  :unhappy:

回正題先:64:
終於買左呢隻船, 之前冇諗過咁大隻:56:
昨天同佢在床上戰鬥左4個幾鍾 ~~ :no: ....
但完成左..好正..好感動:handshake:..連老婆都話"骨" :71:

留意..冇靚bg , 冇靚相機 , 更冇有型post 屎 :64:

一向lego 都好有條理..分晒一包包咁砌:71:
第一包你人仔同砲..但冇影...所以即去第二包

船身 ~~ 非常easy ..我重估我可以1.5 hr KO 隻船....點知:55:

j : 好快有船坐la :34:

第3包 ( 開始見砲位:74: )

第4包 ( 船身d骨好靚靚:handshake: )

j:  好想快D出海:*

第5 & 6包 ( 主要係船長室...好鬼正..同最花時間:49: )

骨頭圍住好鬼正正:D

j: 我要做船主:!

window 貼紙好得 :74:

:*合體 ~~~~~~~

第7包 ( 係杆同巾凡)....巾凡我冇上到..因為太巨:69:...費事又除來除去

J: 出發 :*

完成大約用左4 個幾鍾......但完成後..發覺都唔似船:53: ( 因為冇船甲板) PK lego .....重要買咁貴
最後會自己add 船甲板位......其實佢有位比你自己add....但又唔包係呢盒野到:56:

打住咁多先... 明天再upload ...add 左甲板相:64: ............
仲有時間砌~~~:he:
唔整埋d 帆好似唔多似海盜船 :76: 你都係快d 整埋d 帆上去la :p
無帆 ! 梗係唔似啦
:66:
加番d 帆好睇d喎.
我都砌左隻10210,6個多HR....
現在整理緊D相,遲D都出POST講下.
小弟正用兩盒10210合併為一大船
小弟正用兩盒10210合併為一大船
K動戰士渣古 發表於 20-6-2011 09:14 PM

等你正相:he:he:
Lego咁衰呀?唔包甲板?比左我啦!費事眼冤啦!又阻訂!:78:
仲有時間砌~~~
黑色三連敗 發表於 20-6-2011 12:24 PM

你等我:*.........我星期五dayoff
........我要操爆隻yun :blame:

記住用 so 佬:74:
唔整埋d 帆好似唔多似海盜船  你都係快d 整埋d 帆上去la
bbf1125 發表於 20-6-2011 01:05 PM

:42: ......唔la ...因為放船個位得14" 高..
我已經set 到支桿得 14" 高....現在沒有霸氣了:55:
無帆 ! 梗係唔似啦
玩具 發表於 20-6-2011 01:07 PM

我知:unhappy:..........但我懶:$
好鬼正
Lego幾時都係甘好玩~
wozie 發表於 20-6-2011 01:09 PM

:71:....ching 有玩開 ?
我重有隻8043 未開波....:34:
我都砌左隻10210,6個多HR....
現在整理緊D相,遲D都出POST講下.
warxv 發表於 20-6-2011 05:58 PM

ching ..我有見你個post ..好正&靚相:71:

可能下次你出post ..影多D你 setup 個甲板......我weekend去買散件砌:77:
上個月一出走砌咗,無位擺,而家拆咗同入埋盒了 :p