Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 影武者

[分享討論] 出得最神似的 李小龍..............順討論 無圖

回復 15# gramicalitical

其實我都覺得dx04幾ok,另笑樣都好似,係上色問題,我自己repaint後好似
1.笑面龍
2. EB nokia版 死亡遊戲
EB!因為龍哥教識Bill爺化有限為無限,所以佢出咁有創意嘅死亡遊戲黎向龍哥志敬!講笑!其實應該係EB,因為已當時嘅技術黎講,EB出得真係唔錯,HT DX04係做得靚但唔夠似,但我覺得EB已經冇能力再出一隻足夠叫我地讚嘆嘅李小龍啦
HT DX04 平靜頭最似~
gramicalitical 發表於 19-6-2011 02:05 PM

..don't joke la.. :38:  DX04 suucks big time.  You can say it's a good 12" action figure, but definitely not the ideal bruce lee figure.
頭像被屏蔽
dx4 就真係唔似lor  戰損頭不提也罷...平靜頭只不過叫似過戰損頭....
同神似李小龍重差好遠...好同意最似係笑面龍戴黑超個樣...

講到尾....其實到呢一刻都無一隻李小龍個樣叫滿意..
唔使玩家重塗又唔使玩家戴乜遮d乜! 一開盒攞上手就覺似....我諗都係要等HT架啦
回復  gramicalitical

其實我都覺得dx04幾ok,另笑樣都好似,係上色問題,我自己repaint後好似
BBQ6712 發表於 19-6-2011 04:59 PM

大大  有無repaint 0既相睇睇?:77:
我覺得頭雕+上色配合之後最似0既係EB <<猛龍過江>>
純頭雕0黎計  係EB nokia版 <<死亡遊戲>>
小弟&#35748;&#20026;H&#35760;的笑面&#40857;最似,而DX04&#34429;然不是最似但是肯定是最值得&#20080;和值得玩的:64:
最似就唔知 (心目中應該係E記龍爭虎鬥) , 最唔似就肯定係M記 ...
leo.fans123 發表於 19-6-2011 01:46 PM

I also confirm ~ 最唔似就肯定係M記 ... !!!:73:
:34:EB青蜂俠戴左面罩都幾似
精武門較平均地似....
死亡遊戲最似……………大頭怪嬰:p