Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我的figma 雜影......再加舊圖...K ON

我家的figma。給女女和人物figure的空間也越縮越小。

話說現在的figma在退步中(縮皮? ...
gazza1211 發表於 18-6-2011 15:55

好整齊....我也想有如此空間這樣陳列:73:
我人生中第一隻figma尚未出現在我家中.
我人生中第一隻figma尚未出現在我家中.
dennistoyS 發表於 18-6-2011 19:56

那麼人生少了一點色彩:45:
回復 33# 影武者

就快有了:)
買隻龍騎玩玩先
回復 34# dennistoyS

幸好我不熱愛新的拉打,figma好似出了 十多隻了,雖然我不熱愛,但我也覺得出得好靚.....................:73:
回復 30# 影武者
好小好多隻一齊影相,多數影完放回入盒

這次是最多人一齊影

其他多數係一、兩隻一齊影

K﹣ON都未有影晒全隊BAND∼
等我都影番多D團體相先∼

回復 36# yin

近來FIGMA 中我要讚的是拉打系列,出得快,出得多款,喜好的必入.....再講FIGMA不算太大,夠省位,售價二三百算大眾化了.....

k ON 也是最愛的出品......我覺得K ON 各成員也很特色,每位我也喜愛,對我來說不會如對其他動漫般,只喜歡某某角色,單是一兩成員也很殺食....:35:

舊圖再用...

我買左隻figma奧丁,但個stage支野吉唔入佢背'隻'
請問可以點??
我買左隻figma奧丁,但個stage支野吉唔入佢背'隻'
請問可以點??
mato 發表於 18-6-2011 21:36

用力點......那節的兩邊插是一粗一幼,該不會插錯,粗的插座,幼的才插背...
我第一隻係朝比奈...之後幾年冇買,但上年買左隻魔法少女先鍾意左FIGMA>O<
回復 40# 123go

騎的馬是Banpresto出品的?............好提議,有機會我也要入隻馬,比D FIGMA騎先:73:
k ON 也是最愛的出品......我覺得K ON 各成員也很特色,每位我也喜愛,對我來說不會如對其他動漫般,只喜歡某某角色,單是一兩成員也很殺食....

我都覺得K﹣ON系列好出色,但還欠老師呢∼希望會出啦∼
報告:今日買了我的第71隻FIGMA∼牧&#28716;紅莉栖
回復  123go

騎的馬是Banpresto出品的?............好提議,有機會我也要入隻馬,比D FIGMA騎先
影武者 發表於 18-6-2011 10:02 PM

冇錯 仲有隻武者GUNDAM
:DD  SUPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOORRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTT:love:

得咁多:shy: