Toysdaily 玩具日報

查看: 4714|回復: 21

[分享討論] 貪玩之作:EB死亡遊戲頭雕配HT笑面龍Body

因bid多左個HT小龍Body貪玩bid多個EB戰損版頭雕and戰衣返0黎襯一襯

同笑面龍同款Body合照一張

同舊EB2.5 & 3.5 Body合照

3隻企埋一齊,中間個頭大到呢......
回復 2# jay_c
個頭對比又真係最大果個,我盡左力幫佢Chok樣架啦:o
回復  jay_c
個頭對比又真係最大果個,我盡左力幫佢Chok樣架啦
don328 發表於 17-6-2011 11:02 PM

X2  :50:
EB GOD小龙的头的确看来比较大哦。。。
排排企個頭對比一下

:47:還是換回EB素體好!太大頭仔:50:
真係好大個頭:66:
現在EB比較沒發微博了!又轉到FB發投票問大家希望EB推出哪款人偶:o沒被騙的人自求多福!
Enterbay Kingdom
Vote for your favourite hero:

1. Superman
2. Batman
3. Green Lantern
4. Iron Man
5. Spiderman
6. Wolverine
7. Wonder Woman
8. Daredevil
9. Thor
10. X-men
11. The Incredibles family
12. Spawn
13. Others (Let us know who!)
Enterbay Kingdom
Vote for your favourite hero:

1. Superman
2. Batman
3. Green Lantern
4. Iron ...
新品已出 發表於 18-6-2011 10:02 AM

Pls try to produce all of them above so that we can get HOTTOYS version earlier
eb戰損頭個比例真係好失敗:42:
如果有心玩野..一齊投Green Lantern...又睇下佢出唔出
最高票都未必出啦,我唔認為eb有以上版權,就算當medicom一齊用UU系列出,個價頂得住隻半ht,出貨慢幾隻身位,質素仲............
EB個D Body都変左14”高、所以D頭雕都要変大囉∼
係咪應該開一個新系列 1/5.5 Scale?
:34: