Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: saihttam

[詢問] Hottoys Batman

希望Catwoman有兩個頭雕啦∼
上次買Scarecrow冇Cillian Murphy個頭、硬係覺得欠左D野∼
之前Two-Face都有一個正常頭、一個怪獣頭、今次希望Catwoman有一個頭Ann Hathaway頭、一個Catwoman頭啦∼ :56:
小弟都认为DX个只最好看,不过现在的价钱就真的:70:

我建議你等這個版本........:34:
第一頁咩事呢,一CLICK就話有毒
我建議你等這個版本........
Gretzky99 發表於 18/6/2011 11:36

即係咩版?
即係咩版?
saihttam 發表於 18-6-2011 07:48 PM

裝備 DISPLAY版?
我建議你等這個版本........
Gretzky99 發表於 18-6-2011 11:36 AM

會出嗎??
唔該曬詳細既解答~HT 係唔係通常出新電影都會出隻新ga? 如果係我就等佢算lu....不過聽講DX 係有值得儲既 ...
saihttam 發表於 17-6-2011 04:19 PM

TDK版同TDK DX...一定係DX果個好好多...唔止因為d配件..係因為個身型.. TDK版實物果個身形太腫漲同大舊....拍埋TDK DX版你就會知....不過DX個價$都炒得幾高下..我覺得樓主等新batman好過啦...同埋樓主唔好有錯覺DX版個收藏價值會高d(dx1果時我會覺) 係呢一刻來講 我覺得DX已經同MMS根本無乜分別..
回復 23# pathk

如果唔介意TDK比較大隻的話,其實TDK版扺玩好多,又唔怕出油,又唔怕甩皮!:$
TDK版靚,不過就算唔係DX嘅都已經炒到好貴
我都想入,但唔想炒價入,情願等下一隻(第3集)~:61:
TDK版同TDK DX...一定係DX果個好好多...唔止因為d配件..係因為個身型.. TDK版實物果個身形太腫漲同大舊.. ...
pathk 發表於 18/6/2011 21:22

佢兩隻本體都唔同ga? 我仲以為只係配件有分別tim......
Dark Knight版MMS啦,後追的價錢比較合理,造型亦唔錯.
DX02 TDK已經天價,幾靚都唔值3K幾.